Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
“SB.5.5.5. İş birliği yaparak üretim, dağıtım ve tüketime dayalı yeni fikirler geliştirir.” kazanımı ile ilgili online testtir.
555 Ekonomi İçin Yeni Fikirler Online Test
“İTA.8.6.2. Atatürk Dönemi Türk dış politikasında yaşanan gelişmeleri analiz eder.” kazanımı ile ilgili kazanım pekiştirme testidir.
862 Atatürk Dönemi Dış Politika Olayları Kazanım Pekiştirme Testi
"SB.6.6.1. Demokrasinin temel ilkeleri açısından farklı yönetim biçimlerini karşılaştırır." kazanımı ile ilgili online testtir.
661 Yönetim Şekilleri Online Test
“SB.7.6.1. Demokrasinin ortaya çıkışını, gelişim evrelerini ve günümüzde ifade ettiği anlamları açıklar.” kazanımı ile ilgili online testtir.
761 Demokrasinin Tarihsel Gelişimi ve İlkeleri Online Test
“İTA.8.4.8. Cumhuriyet’in sağladığı kazanımları ve Atatürk’ün Türk milleti için gösterdiği hedefleri analiz eder.” kazanımı için online testtir.
848 Cumhuriyetin Sağladığı Kazanımlar Online Test
“İTA.8.6.1. Atatürk Dönemi Türk dış politikasının temel ilkelerini ve amaçlarını açıklar.” kazanımı ile ilgili kazanım pekiştirme testidir.
861 Türk Dış Politikasının Temel İlkeleri Kazanım Pekiştirme Testi
"İTA.8.5.3. Cumhuriyetin ilk yıllarında Türkiye Cumhuriyetine yönelik tehditleri analiz eder." kazanımı için hazırlanan online kazanım pekiştirme testidir.
Bu testte 10 soru vardır.
853 Cumhuriyete Yönelik Tehditler Online Kazanım Pekiştirme Testi
https://www.sosyalbilgiler.biz/afyon-odm-mayis-ayi-denemesi.html
Afyon MEM tarafından hazırlanan deneme sınavlarının 5. si olan ve Mayıs ayında yayınlanan deneme sınavının online halidir.
Öğrencilerinizle paylaşabilirsiniz.