Arama sonuçlarınız

1. erkanisanmaz

Türkiye İl Eşleştirme Oyunları

Hem genel kültür olarak hem de Sosyal Bilgiler dersinde illerimizin bulunduğu yerlerin bilinmesi gerekmektedir. Eğlenerek ve yarışarak sınıf içinde illerin bulunduğu yerlerin pekiştirilmesi amacı ile bu etkileşimli etkinlik hazırlanmıştır...
  2. erkanisanmaz

2020-2021 Destekleme ve Yetiştirme Kursu Yıl Sonu Faaliyet Raporu

Destekleme ve Yetiştirme Kursları için Yıl Sonu Faaliyet Raporudur.
  3. erkanisanmaz

LGS Kazanım Dağılımı

2018, 2019, 2020 ve 2021 yıllarında yapılan LGS'de çıkan sorularn kazanımlara göre dağılımı aşağıdaki gibidir. LGS Kazanım Dağılımı – 2018-2019-2020-2021
  4. erkanisanmaz

LGS Soru Dağılımı

2018-2019-2020 ve 2021 yıllarında yapılan Liselere Giriş Sınavında çıkan soruların ünitelere göre dağılımı aşağıdaki gibidir. Not: 2020 yılında yapılan LGS’de sadece 1. dönem konularından sorular sorulduğu için ilk üç üniteden sorular yer almaktadır.
  5. erkanisanmaz

2021 LGS Soruları

Sözel Bölüm Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarı İçin TIKLAYINIZ Sayısal Bölüm Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarı İçin TIKLAYINIZ
  6. erkanisanmaz

Deneme Sınavı LGS Son Deneme

8.sınıf öğrencileri için hayati bir önem taşıyan LGS hazırlanma süresi bakımından son derece önemli bir konu olarak dikkat çekmektedir. Özellikle de adayların bu sınava hazırlanma sürecinde en çok yapması gereken detayın bol soru çözmek ve yanlışlarını burada görerek hatalarını düzeltmeleri...
  7. erkanisanmaz

Muğla Menteşe MEM LGS Deneme Sınavı 1

TBMM'nin açılmasına kadar olan konuları kapsamaktadır. Muğla Menteşe MEM LGS Deneme Sınavı 1
  8. erkanisanmaz

LGS Samsun GİS LGS Mayıs Denemesi – Online Deneme

Samsun GİS LGS Mayıs Denemesi – Online Deneme
  9. erkanisanmaz

Çarkısosyal Turizm Ön Yargıları Kırıyor

https://www.sosyalbilgiler.biz/kuresel-baglantilar-3-turizm-on-yargilari-degistiriyor.html Turizm Ön Yargıları Kırıyor konusuna ait Çarkısosyal oyunu sitemize eklenmiştir.
  10. erkanisanmaz

Deneme Sınavı Afyon MEM Nisan Ayı Denemesi

https://www.sosyalbilgiler.biz/afyon-mem-nisan-ayi-denemesi.html
  11. erkanisanmaz

Sınavda Çıkmış Sorular 2018-2019-2020 Kazanımlara Göre LGS'de Çıkmış Sorular

Son düzenlemeden sonra kaymış Şimdi düzelttim hocam. Uyarı için teşekkürler
  12. erkanisanmaz

Sınavda Çıkmış Sorular 2018-2019-2020 Kazanımlara Göre LGS'de Çıkmış Sorular

2018, 2019 ve 2020 yıllarında LGS'de sorulan soruların kazanım sırasına göre sıralı bir şekilde toplu hale getirilmiş halidir. LGS öncesi öğrencilerimizin çözmesi fayda sağlayacaktır.
  13. erkanisanmaz

LGS'de Çıkmış Sorular ve Kazanım Eşleştirmesi

2018-2019 ve 2010 yıllarında LGS'de çıkan soruların kazanımlara göre dağılımıdır.
  14. erkanisanmaz

Deneme Sınavı Hatay İl MEM LGS Online Deneme Sınavı 5

Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü Arge Birimi tarafından LGS‘ye hazırlanan öğrencilerimize destek olmak amacıyla hazırlanan deneme sınavlarının online halidir. Hatay İl MEM LGS Deneme Sınavı 5
  15. erkanisanmaz

Hatay İl MEM Deneme Sınavı 4

Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü Arge Birimi olarak LGS'ye hazırlanan öğrencilerimize destek olmak amacıyla hazırladığımız deneme sınavlarının üçüncü sayısı ektedir. Düzenli olarak iki haftada bir her pazartesi hatayegitim.com adresine yüklenecektir. LGS SÖZEL İNDİR LGS SAYISAL İNDİR...
  16. erkanisanmaz

Hatay İl MEM Deneme Sınavı 1

Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü Arge Birimi olarak LGS'ye hazırlanan öğrencilerimize destek olmak amacıyla hazırladığımız deneme sınavlarının ilk sayısı ektedir. Düzenli olarak iki haftada bir her pazartesi hatayegitim.com adresine yüklenecektir. Cevap anahtarları denemelerin yayınlandığı...
  17. erkanisanmaz

Hatay İl MEM Deneme Sınavı 2

Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü Arge Birimi olarak LGS'ye hazırlanan öğrencilerimize destek olmak amacıyla hazırladığımız deneme sınavlarının ikinci sayısı ektedir. Düzenli olarak iki haftada bir her pazartesi hatayegitim.com adresine yüklenecektir. LGS SÖZEL İNDİR LGS SAYISAL İNDİR
  18. erkanisanmaz

Hatay İl MEM Deneme Sınavı 3

Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü Arge Birimi olarak LGS'ye hazırlanan öğrencilerimize destek olmak amacıyla hazırladığımız deneme sınavlarının üçüncü sayısı ektedir. Düzenli olarak iki haftada bir her pazartesi hatayegitim.com adresine yüklenecektir. LGS SÖZEL İNDİR LGS SAYISAL İNDİR LGS...
  19. erkanisanmaz

Hatay İl MEM Deneme Sınavı 5

Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü Arge Birimi olarak LGS'ye hazırlanan öğrencilerimize destek olmak amacıyla hazırladığımız deneme sınavlarının üçüncü sayısı ektedir. Düzenli olarak iki haftada bir her pazartesi hatayegitim.com adresine yüklenecektir. LGS SÖZEL İNDİR LGS SAYISAL İNDİR CEVAP...
  20. erkanisanmaz

Deneme Sınavı Hatay İl MEM LGS Deneme Sınavı 4

Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü Arge Birimi tarafından LGS’ye hazırlanan öğrencilerimize destek olmak amacıyla hazırlanan deneme sınavlarının online halidir. Hatay İl MEM LGS Deneme Sınavı 4