Arama sonuçlarınız

1. erkanisanmaz

Oyun Grup Sıralama – Meslekler ve Ekonomik Faaliyet Alanları

Grup Sıralama – Meslekler ve Ekonomik Faaliyet Alanları
  2. erkanisanmaz

Oyun Labirent Kovalamaca – Ortak Miras ve Özellikleri

SB.5.7.4. Çeşitli ülkelerde bulunan ortak miras ögelerine örnekler verir. Ülkemizden ve dünyanın farklı ülkelerinden örnekler seçilerek ortak mirasın anlamı üzerinde durulur. Labirent Kovalamaca – Ortak Miras ve Özellikleri
  3. erkanisanmaz

Oyun Labirent Kovalamaca – Turizm Ön Yargıları Kırıyor

Labirent Kovalamaca – Turizm Ön Yargıları Kırıyor
  4. erkanisanmaz

Oyun Hangisi Doğru – Uluslararası Ticaret ve Teknoloji

SB.5.7.1. Yaşadığı yer ve çevresinin ülkemiz ile diğer ülkeler arasındaki ekonomik ilişkilerdeki rolünü araştırır. Tarım, sanayi, turizm, ulaşım, eğitim, kültür endüstrisi gibi ekonomik faaliyet alanlarından uygun olanlara değinilir...
  5. erkanisanmaz

Oyun Labirent Kovalamaca Ulaşım ve İletişim Teknolojisi ile Ticaret

SB.5.7.1. Yaşadığı yer ve çevresinin ülkemiz ile diğer ülkeler arasındaki ekonomik ilişkilerdeki rolünü araştırır. Tarım, sanayi, turizm, ulaşım, eğitim, kültür endüstrisi gibi ekonomik faaliyet alanlarından uygun olanlara değinilir. Labirent Kovalamaca Ulaşım ve İletişim Teknolojisi ile Ticaret
  6. erkanisanmaz

Oyun Eşleştirme Oyunu – Bakanlıklar ve Görevleri

Eşleştirme Oyunu – Bakanlıklar ve Görevleri
  7. erkanisanmaz

Oyun Hangisi Doğru – Milli Egemenlik mi? Milli Bağımsızlık mı?

Hangisi Doğru – Milli Egemenlik mi? Milli Bağımsızlık mı?
  8. erkanisanmaz

Oyun Eksik Sözcük – Egemenlik ve Bağımsızlık Sembollerimiz

SB.5.6.4. Millî egemenlik ve bağımsızlık sembollerimizden Bayrağımıza ve İstiklâl Marşına değer verir. Eksik Sözcük – Egemenlik ve Bağımsızlık Sembollerimiz
  9. erkanisanmaz

Oyun Köstebek Vurmaca – Egemenlik ve Bağımsızlık Sembollerimiz

SB.5.6.4. Millî egemenlik ve bağımsızlık sembollerimizden Bayrağımıza ve İstiklâl Marşına değer verir. Köstebek Vurmaca – Egemenlik ve Bağımsızlık Sembollerimiz
  10. erkanisanmaz

Oyun Labirent Kovalamaca – Temel hak ve Özgürlüklerin Özellikleri

Labirent Kovalamaca – Temel hak ve Özgürlüklerin Özellikleri
  11. erkanisanmaz

Oyun Hangisi Doğru – Temel Hakların Sınırlandırılabileceği ve Sınırlandırılamayacağı Durumlar

SB.5.6.3. Temel hakları ve bu hakları kullanmanın önemini açıklar. Temel haklardan katılım ve düşünce özgürlüğü hakkı üzerinde durulur. https://www.sosyalbilgiler.biz/hangisi-dogru-temel-haklarin-sinirlandirilabilecegi-ve-sinirlandirilamayacagi-durumlar.html
  12. erkanisanmaz

Oyun Labirent Kovalamaca – Katılım Hakkı ve Düşünce Özgürlüğü

SB.5.6.3. Temel hakları ve bu hakları kullanmanın önemini açıklar. Temel haklardan katılım ve düşünce özgürlüğü hakkı üzerinde durulur. Labirent Kovalamaca – Katılım Hakkı ve Düşünce Özgürlüğü
  13. erkanisanmaz

Oyun Eşleştirme Oyunu Temel Hak ve Özgürlüklerimiz ile Açıklamaları

SB.5.6.3. Temel hakları ve bu hakları kullanmanın önemini açıklar. Temel haklardan katılım ve düşünce özgürlüğü hakkı üzerinde durulur. Eşleştirme Oyunu Temel Hak ve Özgürlüklerimiz ile Açıklamaları https://www.sosyalbilgiler.biz/eslestirme-oyunu-temel-hak-ve-ozgurluklerimiz-ile-aciklamalari.html
  14. erkanisanmaz

Oyun Uçak Oyunu – Temel Haklarımızın Özellikleri

SB.5.6.3. Temel hakları ve bu hakları kullanmanın önemini açıklar. Temel haklardan katılım ve düşünce özgürlüğü hakkı üzerinde durulur. Uçak Oyunu – Temel Haklarımızın Özellikleri
  15. erkanisanmaz

Hangisi Doğru – Temel Haklarımız

SB.5.6.3. Temel hakları ve bu hakları kullanmanın önemini açıklar. Temel haklardan katılım ve düşünce özgürlüğü hakkı üzerinde durulur. Hangisi Doğru – Temel Haklarımız
  16. erkanisanmaz

Oyun Hangisi Doğru – Vali ve Belediye Başkanı Karşılaştırması

SB.5.6.2. Yaşadığı yerin yönetim birimlerinin temel görevlerini açıklar. Yönetim birimlerinde görev yapan birey ve kurulların görevlerini yerine getirirken çeşitli kararlar aldıkları ve bu bağlamda karar verme becerilerini kullandıkları belirtilir...
  17. erkanisanmaz

Oyun Eksik Sözcük – Yönetim Birimleri ve Görevleri

SB.5.6.2. Yaşadığı yerin yönetim birimlerinin temel görevlerini açıklar. Yönetim birimlerinde görev yapan birey ve kurulların görevlerini yerine getirirken çeşitli kararlar aldıkları ve bu bağlamda karar verme becerilerini kullandıkları belirtilir. Eksik Sözcük – Yönetim Birimleri ve Görevleri
  18. erkanisanmaz

Oyun Üçünden Biri – Yönetim Birimlerinin Özellikleri

SB.5.6.2. Yaşadığı yerin yönetim birimlerinin temel görevlerini açıklar. Yönetim birimlerinde görev yapan birey ve kurulların görevlerini yerine getirirken çeşitli kararlar aldıkları ve bu bağlamda karar verme becerilerini kullandıkları belirtilir. Üçünden Biri – Yönetim Birimlerinin Özellikleri
  19. erkanisanmaz

Oyun Uçak Oyunu – Yönetim Birimlerinin Görevlerini Değerlendirme

SB.5.6.2. Yaşadığı yerin yönetim birimlerinin temel görevlerini açıklar. Yönetim birimlerinde görev yapan birey ve kurulların görevlerini yerine getirirken çeşitli kararlar aldıkları ve bu bağlamda karar verme becerilerini kullandıkları belirtilir...
  20. erkanisanmaz

Oyun Labirent Kovalamaca – Yönetim Birimleri ve Görevleri

SB.5.6.2. Yaşadığı yerin yönetim birimlerinin temel görevlerini açıklar. Yönetim birimlerinde görev yapan birey ve kurulların görevlerini yerine getirirken çeşitli kararlar aldıkları ve bu bağlamda karar verme becerilerini kullandıkları belirtilir. Labirent Kovalamaca – Yönetim Birimleri ve...