Arama sonuçlarınız

1. erkanisanmaz

Oyun Köstebek Vurmaca – Sivil Toplum Kuruluşları

SB.5.6.1. Bireysel ve toplumsal ihtiyaçlar ile bu ihtiyaçların karşılanması için hizmet veren kurumları ilişkilendirir. Köstebek Vurmaca – Sivil Toplum Kuruluşları
  2. erkanisanmaz

Oyun Eşleşmeyi Bul – Resmi Kuruluşlar ve Görevleri

SB.5.6.1. Bireysel ve toplumsal ihtiyaçlar ile bu ihtiyaçların karşılanması için hizmet veren kurumları ilişkilendirir. Eşleşmeyi Bul – Resmi Kuruluşlar ve Görevleri
  3. erkanisanmaz

Oyun Grup Sıralama – Kurumlar ve Hizmet Verdiği Alanlar

SB.5.6.1. Bireysel ve toplumsal ihtiyaçlar ile bu ihtiyaçların karşılanması için hizmet veren kurumları ilişkilendirir. Grup Sıralama – Kurumlar ve Hizmet Verdiği Alanlar
  4. erkanisanmaz

Oyun Eksik Sözcük – Sivil Toplum Kuruluşları ve Hizmet Verdiği Alanlar

SB.5.6.1. Bireysel ve toplumsal ihtiyaçlar ile bu ihtiyaçların karşılanması için hizmet veren kurumları ilişkilendirir. Eksik Sözcük – Sivil Toplum Kuruluşları ve Hizmet Verdiği Alanlar https://www.sosyalbilgiler.biz/eksik-sozcuk-sivil-toplum-kuruluslari-ve-hizmet-verdigi-alanlar.html
  5. erkanisanmaz

Oyun Labirent Kovalamaca – Sivil Toplum Kuruluşları ve Amaçları

SB.5.6.1. Bireysel ve toplumsal ihtiyaçlar ile bu ihtiyaçların karşılanması için hizmet veren kurumları ilişkilendirir. Labirent Kovalamaca – Sivil Toplum Kuruluşları ve Amaçları https://www.sosyalbilgiler.biz/labirent-kovalamaca-sivil-toplum-kuruluslari-ve-amaclari.html
  6. erkanisanmaz

Oyun Hangisi Doğru – Sivil Toplum Kuruluşları ve Resmi Kurumlar

Hangisi Doğru – Sivil Toplum Kuruluşları ve Resmi Kurumlar https://www.sosyalbilgiler.biz/hangisi-dogru-sivil-toplum-kuruluslari-ve-resmi-kurumlar.html
  7. erkanisanmaz

Oyun Labirent Kovalamaca – Girişimci İnsanlar

SB.5.5.5. İş birliği yaparak üretim, dağıtım ve tüketime dayalı yeni fikirler geliştirir. Farklı alanlarda yeni fikirler geliştiren başarılı girişimcilerin çalışmalarından örnekler verilerek öğrenciler yeni fikirler üretmeye teşvik edilir. Labirent Kovalamaca – Girişimci İnsanlar
  8. erkanisanmaz

Oyun Köstebek Vurmaca – Girişimci İnsanların Özellikleri

SB.5.5.5. İş birliği yaparak üretim, dağıtım ve tüketime dayalı yeni fikirler geliştirir. Farklı alanlarda yeni fikirler geliştiren başarılı girişimcilerin çalışmalarından örnekler verilerek öğrenciler yeni fikirler üretmeye teşvik edilir. Köstebek Vurmaca – Girişimci İnsanların Özellikleri
  9. erkanisanmaz

Oyun Eksik Sözcük – Girişimcilik

SB.5.5.5. İş birliği yaparak üretim, dağıtım ve tüketime dayalı yeni fikirler geliştirir. Farklı alanlarda yeni fikirler geliştiren başarılı girişimcilerin çalışmalarından örnekler verilerek öğrenciler yeni fikirler üretmeye teşvik edilir. Eksik Sözcük – Girişimcilik
  10. erkanisanmaz

Oyun Eşleştirme Oyunu – Meslekleri Tanıyalım

SB.5.5.2. Yaşadığı yer ve çevresindeki ekonomik faaliyetlere bağlı olarak gelişen meslekleri tanır. Eşleştirme Oyunu – Meslekleri Tanıyalım
  11. erkanisanmaz

Oyun Uçak Oyunu – Ekonomik Faaliyetler ve İlgili Kavramlar

SB.5.5.1. Yaşadığı yerin ve çevresinin ekonomik faaliyetlerini analiz eder. Uçak Oyunu – Ekonomik Faaliyetler ve İlgili Kavramlar
  12. erkanisanmaz

Oyun Labirent Kovalamaca – Özellikler ve Ekonomik Faaliyetler

SB.5.5.1. Yaşadığı yerin ve çevresinin ekonomik faaliyetlerini analiz eder. Labirent Kovalamaca – Özellikler ve Ekonomik Faaliyetler
  13. erkanisanmaz

Oyun Hangisi Doğru – Hak ve Sorumluluk

SB.5.1.3. Sahip olduğu haklarının farkında olan bir birey olarak katıldığı gruplarda aldığı rollerin gerektirdiği görev ve sorumluluklara uygun davranır. Hangisi Doğru – Hak ve Sorumluluk
  14. erkanisanmaz

Oyun Köstebek Vurmaca Demokrasi Kavramları

Köstebek Vurmaca Demokrasi Kavramları
  15. erkanisanmaz

Oyun Eşleştirme Oyunu – Temel Hak ve Özgürlükler

SB.5.6.3. Temel hakları ve bu hakları kullanmanın önemini açıklar. Eşleştirme Oyunu – Temel Hak ve Özgürlükler
  16. erkanisanmaz

Eksik Sözcük – Üretim Tüketim Dağıtım

SB.5.5.4. Temel ihtiyaçları karşılamaya yönelik ürünlerin üretim, dağıtım ve tüketim ağını analiz eder. Eksik Sözcük – Üretim Tüketim Dağıtım
  17. erkanisanmaz

Oyun Üçünden Biri – Üretim, Dağıtım ve Tüketim

SB.5.5.4. Temel ihtiyaçları karşılamaya yönelik ürünlerin üretim, dağıtım ve tüketim ağını analiz eder. Üçünden Biri – Üretim, Dağıtım ve Tüketim
  18. erkanisanmaz

Oyun Ekonomik Yaşamın Sosyal Yaşama Etkisi

"SB.5.5.3. Çevresindeki ekonomik faaliyetlerin, insanların sosyal hayatlarına etkisini analiz eder." kazanımı için oyundur. 553 Ekonomik Yaşamın Sosyal Yaşama Etkisi
  19. erkanisanmaz

Oyun Labirent Kovalamaca - Doğal Afetlerin Toplum Yaşantısına Etkisi

Labirent Kovalamaca – Doğal Afetlerin Toplum Yaşantısına Etkisi
  20. erkanisanmaz

8. Sınıf T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük 3. Ünite Çalışma Kitabı

MEB Yardımcı kaynaklar sitesinde yayınlanan çalışma kitabının 3. ünitesidir. http://yardimcikaynaklar.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/2021_12/29110228_Unite_3_kucuk.pdf