YOZGAT-Gazi Mustafa Kemal İ.Ö.O dersliğim ( 3 yıldır kullanmaktayım)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cangul66
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Özenmişsiniz, göze ve ruha hitap ediyor. Öğrenci etkinlikleri için de yer ayırırsanız mükemmel olur kanımca. ... Birçok branştaşımıza ilham oluracak kanısındayım.. ben de türk devletlerin bayraklarını duvara boyamıştım. sizinki daha güzel kanısındayım.

Şuan öğrenci çalışmaları da sergilenmektedir. İlgi ve alakanıza teşekkür ederim. Değişiklikleri de burada yayımlamaya çalışacağım.

Oturma düzeni için sınıfn bütün görüntüsünü isteyen arkadaşlar vardı. Panoramik fotoğrafı resimlerin altına ekledim.

hocam çok güzel olmuş. Bende görselliğin çok önemli olduğunu düşünüyorum.Bizde yeni sınıf sistemine geçtik. İnternetten afiş araştırıyorum. Bildiğiniz bir site varsa paylaşırsanız çok sevinirim. İyi çalışmalar diliyorum.

m_çelik' Alıntı:
hocam çok güzel olmuş. Bende görselliğin çok önemli olduğunu düşünüyorum.Bizde yeni sınıf sistemine geçtik. İnternetten afiş araştırıyorum. Bildiğiniz bir site varsa paylaşırsanız çok sevinirim. İyi çalışmalar diliyorum.
Hocam az daha sabrediniz. İkinci döneme Afiş setimiz çıkıyor. Son düzenlemelerini yapıyoruz. Baskı aşamasına az kaldı.. Büyük ihtimal İkinci dönemin başına yetişecek.

Geri