YOZGAT-Gazi Mustafa Kemal İ.Ö.O dersliğim ( 3 yıldır kullanmaktayım)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cangul66
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

olgunum' Alıntı:
hocam sınıfınız çok güzel bende bu sene sınıf yapıyorum fakat afiş,poster bulmakta çok zorlanıyorum nerelerden temin edebilirim yazarsanız sevinirim,başarılar!

Hocam bendeki afişleri gönderebilirim.

oturma düzeninizin nasıl olduğunu anlayamadım. klasik oturma şekli değil herhalde. sınıfnızın birde genel fotoğrafını koysaydınız daha güzel olurdu. bizim içinde örnek teşkil ederdi.

oktar37' Alıntı:
oturma düzeninizin nasıl olduğunu anlayamadım. klasik oturma şekli değil herhalde. sınıfnızın birde genel fotoğrafını koysaydınız daha güzel olurdu. bizim içinde örnek teşkil ederdi.

Hocam inşallah kısa sürede genel görünüm fotoğrafını burada yayımlarım. Ama şöyle izah edeyim sınıfımda 15 çiftli sıra var. Bunlardan 9 tanesi klasik düzende ortada yer alıyor. 3 Tanesi cam kenarı benim masamın önünde sırtları cama gelecek şekilde duruyor burada genelde derse soğuk olan öğrencileri oturturum yakın markaj altında tutarım. Diğer ikisi ise bu üç sıranın tam karşısınıda yine sınıfın ortasına dönük şekilde BEP öğrencilerim için düzenledim. Ayrı yapmamın sebebi ise dersin son 10 dakikasında öğrencilerime etkinlik dağıtıp Kaynaştırma öğrencilerimle birebir ilgileniyorum.

kendinize ait bir sınıfın olması çk güzel keşkke bizim de böyle bir imkanımız olsa

samyeli44' Alıntı:
kendinize ait bir sınıfın olması çk güzel keşkke bizim de böyle bir imkanımız olsa

Hocam çalıştığım okullarda sınıfımın olması benim için olmazsa olmaz bir ilkedir. Bir önceki okulumda resim öğretmeni yoktu resim atölyesini sosyal bilgiler sınıfı yaptım. Bu okulda yine sınıf düzeni vardı. Israr ettim önce olmaz denildi fakat azimle ısrar etmeye devam ettim. Bozduk sınıf düzenini derslik sistemine geçtik.

Geri