Yasal ve Mantıksal :)..

x1453x

Aktif Üye
Üye
..Yasal ve Mantıksal..

Bir üniversitede bir öğrenci 7 yıldır aynı dersten kalıyormuş. Bir gün gitmiş o dersin hocasına "hocam ben size 3 soru sorucam eğer bilirseniz bu senede dersten bırakın beni ama eğerki bilemezseniz beni okul birinciliğiyle geçirin" demiş. Profesör merak etmiş peki sor demiş. Öğrenci :
- Hocam 1) Bana yasal ama mantıksal olmayan bir şey söyleyin 2) Mantıksal ama yasal olmayan birşey söyleyin 3) Ne yasal nede mantıksal olan birşey söyleyin, demiş. Profesör düşünmüş düşünmüş bulamamış ve öğrenciyi okulun en yüksek puanıyla dersinden geçirmiş. Aradan 1 hafta geçmiş ve o öğrenciyle karşılaşmış. Sorduğun soruların hiçbirinin cevabını bulamadım ve cok merak ediorum demiş profesör . Öğrenci anlatmaya başlamış:
- Hocam siz 65 yaşındasınız ama eşiniz 25 yaşında bu yasal ama mantıksal değil. Eşiniz 25 yaşında ve 26 yaşında bir sevgilisi var bu mantıksal ama yasal değil. Siz eşinizin sevgilisini okulun en yüksek puanıyla dersinizden geçirdiniz bu ne yasal ne de mantıksal demiş..

:D

H. AHMET

Aktif Üye
Üye
Yasal ve Mantıksal :)..

65 yaşında olupta 26 yaşında bir bayanla evlenene ancak böyle şeyler söylenir. Ayrıca kendisi 26 yaşında olupta 65 yaşında biriyle evlenen bayana ne denir bilmiyorum.