• Benim Hocam Ortaokul Videoları

✏️ Yazılı Çözüm Örnekleri
    Sosyal Bilgiler
    İzlemek istediğiniz sınıfı tıklayınız.
    SOSYAL BİLGİLER
    Konu Anlatım Videoları
    Fen Bilimleri
    FEN BİLİMLERİ
    Konu Anlatım Videoları
    Türkçe
    TÜRKÇE
    Konu Anlatım Videoları
    Fen Bilimleri
    FEN BİLİMLERİ
    Konu Anlatım Videoları
    Matematik
    MATEMATİK
    Konu Anlatım Videoları

yaşadığım komik olaylar rezil oldukları gülmektek Kırılacaksınız (sizde ekleyin)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan merveelik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

merveelik

Üye
Üye
<<< alışveriş merkezinden adam çıkarken ben girmem adamın yanlış kapı demesi rezillik dizboyu

<<< Fenerbahçe Beşiktaş maçında Beşiktaşın taraftarlarının yanında yer kalmadığı için Fenerbahçelerin yanına oturdum Beşiktaş gol atınca ''GOOOOLL'' diye bağırmam ve kendimi hastanede bulmam (BAYILDIĞIM İÇİN KURTULMUŞUM)

<<< Bir gün okulda fen hocası gelmemişti ve müdire girmişti (cadolozun tekiydi) müdireye bir arkadaşım Türkçeden (vitaminden giriyoduk ) anlatım bozukluklarını açarmısınız demişti (vitaminde konu konu gözükmediği için ) hoca kızıyormuş söylediği sözlerde şöyle tabi canım siz ne istersiniz gibi laflar ediyordu en sonundada siz ne istersiniz onu açarım söylemeniz yeterli dedi bende o anda anlatım bozuklukları diyince hoca bana bir bakış attı s*çtım altıma.

<<<bu bir arkadaşımın başına geldi . okula gelirken kamyona çarptı yere düştü biz arkadaşımın yanına gidiyoruz arkadaş yanımıza geliyor biz noldu iyimisin kamyon çarptı diyince arkadaşım yerde baygın :)

SİZDE EKLEYİN VE YORUM YAPIN YORUMLARINIZ BENİM İÇİN ÖNEMLİ MUAH :) :D ;D ;) :) ::) :P :-[ :-X :-\ : :-*

yaşadığım komik olaylar rezil oldukları gülmektek Kırılacaksınız (sizde ekleyin)

çok komik anılarınız var :)

Geri