C cense Misafir Ziyaretçi 25 Eki 2007 #6 K.S.Süleyman çok otoritersiniz,devletinizi sıkı yönetiorsunuz....çok güsel ve eğlendirici :-[ :-X :-*
K.S.Süleyman çok otoritersiniz,devletinizi sıkı yönetiorsunuz....çok güsel ve eğlendirici :-[ :-X :-*
Z zarpandit Yeni Üye Üye Katılım 22 Eki 2007 Mesajlar 4 Puanları 1 Yaş 125 Konum kars 5 Kas 2007 #7 ben deli ibrahim bekliyordum ama 3. selim çağın gereklerini biliyorsunuz devletinizi çağdaşlaştırmak istiyorsunuz
ben deli ibrahim bekliyordum ama 3. selim çağın gereklerini biliyorsunuz devletinizi çağdaşlaştırmak istiyorsunuz
Z _ZeYnEP_ Misafir Ziyaretçi 6 Kas 2007 #8 TEST : Bakalım Hangi Padişahsınız ? osman gazi yeni bi şeyler kurmak istiyorsun.emir yağdırmak istiyorsun [glow=red,2,300] ÇOK GÜZEL BİR TEST PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER... :-[
TEST : Bakalım Hangi Padişahsınız ? osman gazi yeni bi şeyler kurmak istiyorsun.emir yağdırmak istiyorsun [glow=red,2,300] ÇOK GÜZEL BİR TEST PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER... :-[
I irem005 Yeni Üye Üye Katılım 28 Ara 2007 Mesajlar 2 Puanları 1 Konum eşme 28 Ara 2007 #9 3. selim çağın gereklerini biliyorsunuz devletinizi çağdaşlaştırmak istiyorsunuz güseldi paylaşım için teşekkürler
3. selim çağın gereklerini biliyorsunuz devletinizi çağdaşlaştırmak istiyorsunuz güseldi paylaşım için teşekkürler
S sukriye Üye Üye Katılım 25 Nis 2008 Mesajlar 36 Puanları 6 Yaş 125 Konum İSTANBUL 26 May 2008 #10 hehe FATİH SULTAN MEHMET paylaşım için teşekkürler...