yamanrecep Çalışkan Üye Üye Katılım 24 Eyl 2017 Mesajlar 214 Puanları 83 Yaş 30 Konum Trabzon 13 Nis 2020 #16 leventbay' Alıntı: Recep hocam sorularınız çok güzel emeğinize sağlık. Fakat bu yıl ki LGS de çıkmayacak sorular var.Yani 3. üniteden sonraki konuları da içeriyor. Genişletmek için tıkla ... Güncel değil hocam, geçen yıldan kalma
leventbay' Alıntı: Recep hocam sorularınız çok güzel emeğinize sağlık. Fakat bu yıl ki LGS de çıkmayacak sorular var.Yani 3. üniteden sonraki konuları da içeriyor. Genişletmek için tıkla ... Güncel değil hocam, geçen yıldan kalma
T tatvan13 Üye Üye Katılım 19 Eki 2008 Mesajlar 8 Puanları 3 Konum TATVAN 13 Nis 2020 #17 Hocam çalışma yapmışsın güzel ama sınavda çıkacak konuların dışında sorular var onun için beğenmedim.
Hocam çalışma yapmışsın güzel ama sınavda çıkacak konuların dışında sorular var onun için beğenmedim.
yamanrecep Çalışkan Üye Üye Katılım 24 Eyl 2017 Mesajlar 214 Puanları 83 Yaş 30 Konum Trabzon 18 Nis 2020 #18 tatvan13' Alıntı: Hocam çalışma yapmışsın güzel ama sınavda çıkacak konuların dışında sorular var onun için beğenmedim. Genişletmek için tıkla ... Güncel değil hocam, eski çalışma
tatvan13' Alıntı: Hocam çalışma yapmışsın güzel ama sınavda çıkacak konuların dışında sorular var onun için beğenmedim. Genişletmek için tıkla ... Güncel değil hocam, eski çalışma