2026-2027 Sosyal Bilgiler 1. Dönem Zümre Öğretmenler Kurulu Toplantı Tutanağı (Yeni Maarif Modeli Uyumlu - Proje ve Rubrikler Ekli)

erkanisanmaz

Site Yöneticisi
Yönetici
Admin
Web sitesi
www.sosyalbilgiler.biz
2026-2027 Eğitim-Öğretim Yılı 1. Dönem Sosyal Bilgiler ve T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük dersleri için mevzuata, MEB güncel çalışma takvimine ve yeni ölçme-değerlendirme yönetmeliğine tam uyumlu olarak hazırladığımız Sene Başı Zümre Öğretmenler Kurulu Toplantı Tutanağı kullanıma hazırdır.

Dosya İçeriğinde Neler Var?

• ✅ Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Entegrasyonu: 5 ve 6. sınıfların ardından bu yıl uygulamaya giren yeni 7. sınıf Sosyal Bilgiler öğretim programı, öğrenme çıktıları ve erdem-değer-eylem çerçevesi gündeme eklenmiştir.
  • ✅ 8. Sınıf LGS ve İnkılap Tarihi Planlaması: Beceri temelli soru analizleri, süreç odaklı kazanım değerlendirmeleri ve LGS hazırlık süreçleri detaylandırılmıştır.
  • ✅ Ortak Sınavlar ve Ölçme-Değerlendirme: Yeni yönetmelik hükümleri, açık uçlu yazılı senaryoları ve ders içi katılım esasları yer almaktadır.
  • ✅ Güncel Proje Görevleri (5, 6, 7 ve 8. Sınıflar): Maarif Modeli'ne ve güncel kazanımlara göre revize edilmiş dönemlik proje ödevi konuları.
  • ✅ Tüm Formatlarda Dereceli Puanlama Anahtarları (Rubrikler): Pano, Harita, Afiş/Poster, Tablo, Drama, Maket, Kitapçık ve Proje Değerlendirme Ölçekleri eksiksiz olarak tutanak sonuna eklenmiştir.
📌 Dosya içeriğindeki okul/öğretmen isim alanlarını kurumunuza göre düzenleyerek doğrudan kullanabilirsiniz. Yeni eğitim-öğretim yılının hepimize başarı ve kolaylıklar getirmesini dilerim.

⬇️ Dosyayı ekten indirebilirsiniz.

Ekli dosyalar

Geri