E enesce Çalışkan Üye Üye Katılım 29 Ocak 2007 Mesajlar 175 Puanları 43 Konum BURSA Web sitesi enesgunay.blogspot.com 12 Eyl 2012 #1 Arkadaşlar, Osmanlıcanın seçmeli ders olarak talep edilebileceği noktasında bir bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? Müteşekkir kalırım...
Arkadaşlar, Osmanlıcanın seçmeli ders olarak talep edilebileceği noktasında bir bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? Müteşekkir kalırım...
T timur07 Çalışkan Üye Üye Katılım 21 Eyl 2008 Mesajlar 104 Puanları 28 Konum çankırı 23 Haz 2014 #2 SEÇMELİ DERS OLARAK OSMANLICA HAKKINDA! hocam ortaokullarda değil de liselerde seçmeli ders olarak okutulabilir
SEÇMELİ DERS OLARAK OSMANLICA HAKKINDA! hocam ortaokullarda değil de liselerde seçmeli ders olarak okutulabilir
A aysanli Üye Üye Katılım 28 Ocak 2007 Mesajlar 49 Puanları 8 25 Haz 2014 #3 SEÇMELİ DERS OLARAK OSMANLICA HAKKINDA! egzersiz çalışması olarak açmayı düşünüyorum.Ama prosdür olarak engel çıkar mı ? .Bilmiyorum....
SEÇMELİ DERS OLARAK OSMANLICA HAKKINDA! egzersiz çalışması olarak açmayı düşünüyorum.Ama prosdür olarak engel çıkar mı ? .Bilmiyorum....
S serdar18 Çalışkan Üye Üye Katılım 5 Mar 2007 Mesajlar 295 Puanları 48 Yaş 124 Konum ANKARA 21 Ağu 2014 #4 SEÇMELİ DERS OLARAK OSMANLICA HAKKINDA! egzersiz yapılacak konular(alanlar) meb tarafından belirli Osmanlıca yoktu en son liselerde seçmeli ortaokullarda yok
SEÇMELİ DERS OLARAK OSMANLICA HAKKINDA! egzersiz yapılacak konular(alanlar) meb tarafından belirli Osmanlıca yoktu en son liselerde seçmeli ortaokullarda yok