nurettin yakar nurettin yakar Üye Katılım 30 Mar 2020 Mesajlar 307 Puanları 163 Yaş 42 Konum Kahramanmaraş 11 Nis 2021 #16 iremim' Alıntı: şu an için yok hocam sadece sunularınızı arşivliyordum bazı sunularınız eksik takip edecem çok güzel olmuş hepsi emeğinize sağlık Genişletmek için tıkla ... İlginize teşekkür ederim. Sunuları yapmak çok zaman aldığı için yaptıkça paylaşıyorum.
iremim' Alıntı: şu an için yok hocam sadece sunularınızı arşivliyordum bazı sunularınız eksik takip edecem çok güzel olmuş hepsi emeğinize sağlık Genişletmek için tıkla ... İlginize teşekkür ederim. Sunuları yapmak çok zaman aldığı için yaptıkça paylaşıyorum.
P poyraz30 Üye Üye Katılım 25 Şub 2008 Mesajlar 8 Puanları 3 Yaş 125 Konum istanbul 10 Ağu 2021 #17 hocam mükemmelsin.bu slaytı düzenledinmi acaba
A areplaa Üye Üye Katılım 19 Tem 2017 Mesajlar 24 Puanları 3 Yaş 41 Konum adıyaman 4 Eyl 2021 #18 Elinize sağlık, özellikle kısa film çok güzeldi.
aurora09 Çalışkan Üye Üye Katılım 6 Şub 2014 Mesajlar 276 Puanları 48 Yaş 124 Konum İzmir 12 Eyl 2021 #19 Çok ama çok güzel bir slayt olmuş gerçekten. Öğrencilerim ve ben minnet doluyuz size inanın Nurettin öğretmenim. Binlerce, yürekten teşekkür.
Çok ama çok güzel bir slayt olmuş gerçekten. Öğrencilerim ve ben minnet doluyuz size inanın Nurettin öğretmenim. Binlerce, yürekten teşekkür.
nurettin yakar nurettin yakar Üye Katılım 30 Mar 2020 Mesajlar 307 Puanları 163 Yaş 42 Konum Kahramanmaraş 12 Eyl 2021 #20 aurora09' Alıntı: Çok ama çok güzel bir slayt olmuş gerçekten. Öğrencilerim ve ben minnet doluyuz size inanın Nurettin öğretmenim. Binlerce, yürekten teşekkür. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim. Yararlı olması dileğiyle.
aurora09' Alıntı: Çok ama çok güzel bir slayt olmuş gerçekten. Öğrencilerim ve ben minnet doluyuz size inanın Nurettin öğretmenim. Binlerce, yürekten teşekkür. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim. Yararlı olması dileğiyle.