Osmanlı Pdişahları ve Atatürk Kronolojisi

OSMANLI PADİŞAHLARI TANITIMI RESİM BİRAZ KÜÇÜLTTÜM İSTEYENE BEDAVA MAİL YOLLARIM

Hüsamettin hocam emeğineze sağlık.çok güzel birçalışma.ben daha önceki boyutta MÜELLİFİNE sadık kalarak çıkartım tabelacıda.sosyal bilgiler sınıfım hazır olduğunda paylaşabilirim.TEŞEKKÜRLER.

OSMANLI PADİŞAHLARI TANITIMI RESİM BİRAZ KÜÇÜLTTÜM İSTEYENE BEDAVA MAİL YOLLARIM

hocam emeğinize sağlık,bende ikizdere de görev yapıyorum.Rize de bastırabileceğimiz bir yer var mı,tarif ederseniz sevinirim.

ellerinize sağlık

hocam, çok güzel bir çalışma, rica etsem mail adresime tam boyutunu gönderebilir misiniz?
[email protected]

sayın hocam çalışmanız hakikaten çok güzel olmuş ayrıca böyle bir çalışmayı eğitim adına paylaştığınız için çok teşekkür ederim. orjinal ebatta gönderebilirseniz çok sevinirim... [email protected]

Geri