Osmanlı Pdişahları ve Atatürk Kronolojisi

OSMANLI PADİŞAHLARI TANITIMI RESİM BİRAZ KÜÇÜLTTÜM İSTEYENE BEDAVA MAİL YOLLARIM

hocam öncelikle çalışmanız oldukça başarılı tebrik ediyorum sanırım corelde hazırlanmış. çalışmanın boyutları gönderdiğiniz dosyadaküçük görünüyor orjinal çalışmayı gönderme şansınız varsa çok memnun olurum bende 1 metreye 6 metre ebatında çıkarmak istiyorum iyi çalışmalar. maille cevap verirseniz cok sevinirim. [email protected]

OSMANLI PADİŞAHLARI TANITIMI RESİM BİRAZ KÜÇÜLTTÜM İSTEYENE BEDAVA MAİL YOLLARIM

Hocam ben 12 mb lik halini indirdim eğer daha büyük bir boyut varsa [email protected] atarsanız sevinirim. Ama bu haliyle de gerçekten güzel. Teşekkürler...

Paylaşım için çok teşk..

yuce2001' Alıntı:
Hocam ben 12 mb lik halini indirdim eğer daha büyük bir boyut varsa [email protected] atarsanız sevinirim. Ama bu haliyle de gerçekten güzel. Teşekkürler...
DAHA ORJİNALİ 250 MB BÜYÜKLÜĞÜNDE AMA BUNU GÖNDERMEM MÜMKÜN DEĞİL. JPG FORMATINDA 12 MB BÜYÜKLÜKTE BASTIM 1 METREYE 6 METRE SON DERECE NET BİR ŞEKİLDE ÇIKMAKTA SİZE YETERLİ OLACAĞINA İNANIYORUM

Geri