Vov kötü olmuş benim de bi ara peşime kopekler vermişti çita gibi koşmuştum Abartmayalım
B BTS Doğan Adanalıyız gardaş Üye Katılım 9 Nis 2021 Mesajlar 111 Puanları 28 Konum Adana 22 Nis 2021 #1,181 KOKİE JUNGKOOK' Alıntı: Vov kötü olmuş benim de bi ara peşime kopekler vermişti çita gibi koşmuştum Genişletmek için tıkla ... Abartmayalım
KOKİE JUNGKOOK' Alıntı: Vov kötü olmuş benim de bi ara peşime kopekler vermişti çita gibi koşmuştum Genişletmek için tıkla ... Abartmayalım
K KOKİE JUNGKOOK Misafir Ziyaretçi 22 Nis 2021 #1,182 BTS Doğan' Alıntı: Abartmayalım Genişletmek için tıkla ... Lafın gelişi dedim
B BTS Doğan Adanalıyız gardaş Üye Katılım 9 Nis 2021 Mesajlar 111 Puanları 28 Konum Adana 22 Nis 2021 #1,183 Laf gelmez söylenir
K KOKİE JUNGKOOK Misafir Ziyaretçi 22 Nis 2021 #1,184 BTS Doğan' Alıntı: Laf gelmez söylenir Genişletmek için tıkla ... I don't understand you, your interests may be different and that's why you say so
BTS Doğan' Alıntı: Laf gelmez söylenir Genişletmek için tıkla ... I don't understand you, your interests may be different and that's why you say so
B BTS Doğan Adanalıyız gardaş Üye Katılım 9 Nis 2021 Mesajlar 111 Puanları 28 Konum Adana 22 Nis 2021 #1,185 KOKİE JUNGKOOK' Alıntı: I don't understand you, your interests may be different and that's why you say so Genişletmek için tıkla ... Herkesin ilgi alanı farklı ki
KOKİE JUNGKOOK' Alıntı: I don't understand you, your interests may be different and that's why you say so Genişletmek için tıkla ... Herkesin ilgi alanı farklı ki