Anlaşılan ingilizcen çok kötü what ne demek Yok cevabını biliyom what=nedemek
B BTS Doğan Adanalıyız gardaş Üye Katılım 9 Nis 2021 Mesajlar 111 Puanları 28 Konum Adana 22 Nis 2021 #1,176 KOKİE JUNGKOOK' Alıntı: Anlaşılan ingilizcen çok kötü what ne demek Genişletmek için tıkla ... Yok cevabını biliyom what=nedemek
KOKİE JUNGKOOK' Alıntı: Anlaşılan ingilizcen çok kötü what ne demek Genişletmek için tıkla ... Yok cevabını biliyom what=nedemek
HakanBalkaya Üye Üye Katılım 22 Nis 2021 Mesajlar 5 Puanları 23 Yaş 18 Konum Adıyaman/Gölbaşı 22 Nis 2021 #1,177 Bir ara küçükken arkadaşlarımın gazına gelip boyumdan büyük köpeğin yanına gittim ve koluma beş dikiş yedim
Bir ara küçükken arkadaşlarımın gazına gelip boyumdan büyük köpeğin yanına gittim ve koluma beş dikiş yedim
K KOKİE JUNGKOOK Misafir Ziyaretçi 22 Nis 2021 #1,178 BTS Doğan' Alıntı: Yok cevabını biliyom what=nedemek Genişletmek için tıkla ... Hayır what = ne
K KOKİE JUNGKOOK Misafir Ziyaretçi 22 Nis 2021 #1,179 HakanBalkaya' Alıntı: Bir ara küçükken arkadaşlarımın gazına gelip boyumdan büyük köpeğin yanına gittim ve koluma beş dikiş yedim Genişletmek için tıkla ... Vov kötü olmuş benim de bi ara peşime kopekler vermişti çita gibi koşmuştum
HakanBalkaya' Alıntı: Bir ara küçükken arkadaşlarımın gazına gelip boyumdan büyük köpeğin yanına gittim ve koluma beş dikiş yedim Genişletmek için tıkla ... Vov kötü olmuş benim de bi ara peşime kopekler vermişti çita gibi koşmuştum
B BTS Doğan Adanalıyız gardaş Üye Katılım 9 Nis 2021 Mesajlar 111 Puanları 28 Konum Adana 22 Nis 2021 #1,180 Öfffff