vay maşallah size çözümleriniz hakikaten takdire şayan yetişmiyo işte bunu bu sene hepimiz gösterelim uygulamalı olarak
anlasınlar durumu ben anlaşılır bir şekilde anlatıp öyle gideceğim gittiği yere kadar isterse yetişmesin ne yapayım sene sonunda yazarım raporumu bu yani arkadaşlar sizde bu konuda bence yetişmediğini uygulamalı olark gösterin
etkinlikleri zaten işlemeyip ödev veriyoruz ben sadece kendim anlatmama rağmen konuları yetiştiremiyorum siz hep yazdrıp hem anlatıp birde etkinlik yaparak yetiştireceksiniz helal olsun size
derste evet çocuklar açın defterleri yazın diyerek öğretmenlik yapmak bana ters geliyo çocuk zaten bizim söylediklerimizi bir yerden bulup yazabilir önemli olan onun sizin bildiklerinizden birşeyler kazanması bunuda o güzel bilgilerinizi sindire sindire anlatmaktan geçiyor ben sarıkamış anlatırken çocuklara sadece 90 bin şehit verdik kaybettik diyerek anlatamam eğer bu ders vatan sevgisini aşılamaksa tarihten ders çıkarmaksa o konuyu bilgi vermekle bunu yapamayız çocukların ruhuna işlemeli onun için ben üzerinde durup okuduğum kitaplardan yaşanmış anıları anlatmalıyım diye düşünüyorum ALLAH yar ve yardımcımız olsun aklıma geldi yazdım bişeyler bende