inkılap yetişmiyor
vatandaşlıktan sınav yapacaksınız hocam. unutmayın. ben de geçen sene izledim ama bu sene durum farklı diye vatandaşlık işliyorum..
ben de ders notu dağıtmayı düşünüyorum. konularda çok hızlı geçiyorum. öğrencilerden iyi olanlar anlıyor ama orta ve alt düzey anlamıyor. ayrıca ben de eve geldiğimde bitmiş oluyorum.. işimiz gerçekten çok zor.
cangul66' Alıntı:2 saat İnkılap+1 saat vat.+ 1 Saat medya + 1 saat müzik = her şeyi bol bol yapıyoruz
vatandaşlıktan sınav yapacaksınız hocam. unutmayın. ben de geçen sene izledim ama bu sene durum farklı diye vatandaşlık işliyorum..
ebrucan' Alıntı:derste etkinlik yaptırmayıp ,ders notlarını da fotokobi şeklinde dağıtırsak etkinlikleri de eve ödev şeklinde verirsek biraz da gaza basıp hızlı gidersek iş tamam yetişir.Ama nasıl yetişir o ayrı mesele.sindire sindire tarih işleyemiyoruz .tek sorun da bu değil 7.sınıfın tarihi tamamen bitirmişler.
ben de ders notu dağıtmayı düşünüyorum. konularda çok hızlı geçiyorum. öğrencilerden iyi olanlar anlıyor ama orta ve alt düzey anlamıyor. ayrıca ben de eve geldiğimde bitmiş oluyorum.. işimiz gerçekten çok zor.