inkılap yetişmiyor

ozkanderya22

Çalışkan Üye
Üye
Web sitesi
kesansatranc.com
inkılap yetişmiyor

cangul66' Alıntı:
2 saat İnkılap+1 saat vat.+ 1 Saat medya + 1 saat müzik = her şeyi bol bol yapıyoruz :)

vatandaşlıktan sınav yapacaksınız hocam. unutmayın. ben de geçen sene izledim ama bu sene durum farklı diye vatandaşlık işliyorum..

ebrucan' Alıntı:
derste etkinlik yaptırmayıp ,ders notlarını da fotokobi şeklinde dağıtırsak etkinlikleri de eve ödev şeklinde verirsek biraz da gaza basıp hızlı gidersek iş tamam yetişir.Ama nasıl yetişir o ayrı mesele.sindire sindire tarih işleyemiyoruz .tek sorun da bu değil 7.sınıfın tarihi tamamen bitirmişler.

ben de ders notu dağıtmayı düşünüyorum. konularda çok hızlı geçiyorum. öğrencilerden iyi olanlar anlıyor ama orta ve alt düzey anlamıyor. ayrıca ben de eve geldiğimde bitmiş oluyorum.. işimiz gerçekten çok zor.

corum198

Aktif Üye
Üye
inkılap yetişmiyor

şanlıurfanın bir köyündeyim gelen öğrencimiz çok az pamuktan dolayı 2 kişi ancak geliyor. bayramdan sonra hepsi gelecek ve konulara baştan başlayacağım maalesef. ben konuları nasıl yetitireceğim:) en azından sizzde öğrenci var:)

fvz_20045

Yeni Üye
Üye
inkılap yetişmiyor

bazı konuları atlıyorum kısaca anlatıp tabi gene de yetişmiyor

sonumut23

Çalışkan Üye
Üye
inkılap yetişmiyor

vay maşallah size çözümleriniz hakikaten takdire şayan yetişmiyo işte bunu bu sene hepimiz gösterelim uygulamalı olarak
anlasınlar durumu ben anlaşılır bir şekilde anlatıp öyle gideceğim gittiği yere kadar isterse yetişmesin ne yapayım sene sonunda yazarım raporumu bu yani arkadaşlar sizde bu konuda bence yetişmediğini uygulamalı olark gösterin
etkinlikleri zaten işlemeyip ödev veriyoruz ben sadece kendim anlatmama rağmen konuları yetiştiremiyorum siz hep yazdrıp hem anlatıp birde etkinlik yaparak yetiştireceksiniz helal olsun size
derste evet çocuklar açın defterleri yazın diyerek öğretmenlik yapmak bana ters geliyo çocuk zaten bizim söylediklerimizi bir yerden bulup yazabilir önemli olan onun sizin bildiklerinizden birşeyler kazanması bunuda o güzel bilgilerinizi sindire sindire anlatmaktan geçiyor ben sarıkamış anlatırken çocuklara sadece 90 bin şehit verdik kaybettik diyerek anlatamam eğer bu ders vatan sevgisini aşılamaksa tarihten ders çıkarmaksa o konuyu bilgi vermekle bunu yapamayız çocukların ruhuna işlemeli onun için ben üzerinde durup okuduğum kitaplardan yaşanmış anıları anlatmalıyım diye düşünüyorum ALLAH yar ve yardımcımız olsun aklıma geldi yazdım bişeyler bende

Doðukan9894

Çalışkan Üye
Üye
Web sitesi
www.edebiyatdefteri.com
inkılap yetişmiyor

kitaplardan degilde sunulardan ,kaynak kitaplardan daha kısa ve öz anlatıyor..Ben sunulardan ve kaynak kitaplardan faydalanıyorum