inkılap tarihi kaldırılıyormu

cananefsun

Yeni Üye
Üye
bu da beklenen bir gelişme. tarihimizi öğrenenmemizi engellemek için ne yapacaklarını şaşırdılar. zaten ders işlerken üstünde durulması gereken kazanımlara 20 dk gibi komik bir süre... o zaman zarfında neyi ne kadar kazandırabilirsek çocuklara... kazandıramamamız için yapılan çalışmalar son hızla devam ediyor

Cumali Güler

zalatar
Moderatör

ozkanderya22' Alıntı:
tamamen müfredattan kaldırmak için neyi bekliyorlar acaba... tepkiyi mi ölçmeye çalışıyorlar.. tamamen müfredattan kaldırsınlar olsun bitsin. Böyle boşuna yırtmayalım kendimizi..

sanırım boşuna kürek çekiyoruz ne yaparsak yapalım emin adımlarla ilerliyorlar ve her seferinde bizim gibi düşünenler suçlu ve haksız oluyor

elcin76

Yeni Üye
Üye

siyasi emeller eğitim üzerinden işletilmeye çalışılıyor

ezo

Üye
Üye

Çocuklar sınavlarda kat sayısı iki diye İnkılap sorularını 10 dakikada alelacele çözüp bırakıyorlar.Sayısal çalışmaktan Din, İnkılap ve İngilizceye önem vermiyorlardı ki zaten.Hiç vatan, millet, şehitler çocukların umrunda değil.Terbiyesizlik,saygısızlık,şımarıklık almış başını gitmiş.Özgüvenleri o kadar fazla ki artık ukalalık bile yapıyorlar.İnanın ki tükenmişlik sendromu dedikleri şeyi yaşıyorum.Yüreğim tükeniyor.15 yıllık öğretmenim ama hiç hevesim kalmadı.Umudum da tükendi.Bütün ailem öğretmen kökenli ben de çok isteyerek öğretmen oldum ama şu an hiç mutlu değilim. Bu haber daha da canımı sıktı.