inkılap tarihi kaldırılıyormu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gokmen52
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sınavdan kaldırılsın tabi. sınavada sorulunca çocuklar milli bilinci daha mı iyi kavrıyorlar? hen sınav kaygısı olmadan daha rahat olacağımızı düşünüyorum. sizde nasıl bilmiyorum ama birileri gelip hesap sormaz .......

sınavdan kaldırılmak istenmesi sadece ilk adım,yukarıda bazı meslektaşlarımın da dediği gibi ileri ki süreçte bu ülkede Atatürk ve devrimleri anılmaz olacak..İşsiz kalacağız diye endişelenen arkadaşlar merak etmeyin işsiz kalmazsınız Osmanlı tarihi ve İslam tarihi önceliğimiz olacak asıl başka şeylerden ötürü endişelenmemiz lazım...

Sınavdan kalksın öğrenciler stres olmasın böylece daha iyi dinlerler, severler diyenlere sesleniyorum..

Beden eğitimi hariç ( ki onun de nedeni oyun oynamaları) Acaba teknoloji tasarım, müzik, görsel sanatlar gibi derslere öğrenciler halay çekerek mi giriyor? Düşünün o zaman bizim dersimizi takıp takmayacaklarını.

Atatürk için Mustafa Kemal , Gazi gibi ifadeler kullanan siyasetçiler doğaldır ki İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük dersini kaldırmaya çalışacaklardır...Utanıyorum böyle bir ülke vatandaşı olmaktan

Geri