inkılap tarihi kaldırılıyormu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gokmen52
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu nasıl bir zihniyet ben anlayamıyorum. Değerinin arttırılması gerekırken yapılana bakın.8. sınıfa gelmeyen öğrencıler Atamızı sorunca sadece vatanımızı kurtardı gibi ezber cevap verıyorlar. Bu ülkenın nasıl kurulduğuna dair en ufak fikirleri yok. Bunu anlatacak olan bizleriz bunu anlatacak olan inkılap tarihi dersidir.Bu dersı sınavdan çıkararak önemsizleştiriyorlar. Oldu olacak bu dersı de kaldırsınlar. Ki zaten o da yakındır.

tarih bilincinden, yakın tarihinden bi haber bir gençlik yetişecek

inkılap tarihinin 2 saate düşürülmesinden belliydi bu , koşarak konu anlatıyoruz

yakında sosyal grubu dersleri tamamen kalkacak bizi de büro memuru yaparlar. Dediğim dedik eğitimden bi haber bu yönetim oldukça olacağı bu. Adamlar sosyal derslerinden nefret ediyor varsa yoksa fen matematik bari bunları doğru düzgün öğretseler. Bu gün okulda 5 matematikçi 1 fenci 1 matematik sorusunu çözemedi.

tamamen müfredattan kaldırmak için neyi bekliyorlar acaba... tepkiyi mi ölçmeye çalışıyorlar.. tamamen müfredattan kaldırsınlar olsun bitsin. Böyle boşuna yırtmayalım kendimizi..

Geri