ek ders bulabiliyor musunuz ?

enesce

Çalışkan Üye
Üye
Web sitesi
enesgunay.blogspot.com
Sosyal Bilgiler Öğretmeni' Alıntı:
Ders saatinden çoğu Sosyal Bilgiler Öğretmeni memnun galiba....
Hocam bunun memnuniyetle falan alakası yok. Arkadaşın dile getiridiği bu durumu değişik platformlarda, değişik Sosyal Bilgiler sitelerinde her daim dile getirdik. Bunu daha net bir şekilde, daha büyük çaplı olarak dile getirmedikçe bundan pek bir şey çıkacağına inanmıyorum maalesef. Mesela, şöyle ya da böyle hemen her öğretmen arkadaşın bağlı olduğu sendikalar var. Bu sendikaları harekete geçirebiliriz. Onlardan taleplerde bulunabiliriz. Biz onları bastırdığımızda eminim ki onlar daha güçlü bir şekilde Hükümete, ilgili bakanlığa taleplerimizi ısrarla ulaştıracaktır.

Diğer taraftan bir arkadaş BİZ AMERİKA'NIN MANDASIYIZ gibi beyhude ve tamamen yersiz cümleler kullanmış. Bunu kesinlikle kabul etmiyorum. Uygulanan siyasetler yanlış olabilir, farklı olabilir vs. Ancak şu ülkede MANDACILIĞI, KÖLELİĞİ, İHANETİ... bünyesinde barındıracak bir siyasinin olduğuna inanmıyorum.

Evet istediklerimize ulaşmak noktasında belki tam müsterih değiliz fakar yine de Lütfen bizler de birçok insan gibi EZBERCİ KONUŞMALARA kaptırmayalım kendimizi.
Selam ile..

mali8057

Yeni Üye
Üye
sevgili arkadaşlar duyduğum habere göre beden eğitim 4 saate çıkıyormuş. Ve ben bunun üzerine artık hiç bir şey söyleme gereksinimi duymuyorum artık. Dikkat ederseniz ben en baştan beri diyorum: 4 saati bırakın 2 ye düşürmesinler diye dua edin diye. Ve işte korktuğum başıma geldi. Sizce hangi dersten saati kesebilirler? Hangi ders daha basit ve değersiz? Tabi ki de maalef bizim dersimiz. Vallahi artık bıktım bu öğretmenlikten. Kökten kaldırsınlar da herkes kurtulsun. Beden eğitimi bile 4 saate çıkıor bizim dersimiz bırakın 4 ü saatlerimiz alınıyor. Vallahi pes demekten başka çare yok. Bence kampanyanın adını değiştirelim. Sosyal bilgiler dersini kaldırın diye bir sayfa açsak nasıl olur?

ereðliden-resul

Üye
Üye
ben 6 ya gidiyorum yani orta1 -3saat sosyal-5saat türkçe-4saat(matematik,ingilizce,fen)-

bede bile 2 saat sosyal dersi neden 3 saat okadar önemsizmi rsim veya müzik,bilgisayar dersi yerine sosyal koysular sosyalde 4 saat olsun

doğru değilmi?

dirokwan

Üye
Üye
Umarım herkesin ek ders sorunu çözülür ama bu Milli Eğitim bakanı ve Maliye bakanıyla zor. Gerçekçi olmak lazım.

mahmut3437

Yeni Üye
Üye
Okuduklarımdan genel olarak çıkardığım sonuç (umarım yanlış anladım) bazı arkadaşlar ekders ücreti alamadığı veya yetmediği için ders saatlerinin artırılmasını talep ediyorlar gibi geldi.Eger böyleyse çok ayıp.