Hocam bunun memnuniyetle falan alakası yok. Arkadaşın dile getiridiği bu durumu değişik platformlarda, değişik Sosyal Bilgiler sitelerinde her daim dile getirdik. Bunu daha net bir şekilde, daha büyük çaplı olarak dile getirmedikçe bundan pek bir şey çıkacağına inanmıyorum maalesef. Mesela, şöyle ya da böyle hemen her öğretmen arkadaşın bağlı olduğu sendikalar var. Bu sendikaları harekete geçirebiliriz. Onlardan taleplerde bulunabiliriz. Biz onları bastırdığımızda eminim ki onlar daha güçlü bir şekilde Hükümete, ilgili bakanlığa taleplerimizi ısrarla ulaştıracaktır.Sosyal Bilgiler Öğretmeni' Alıntı:Ders saatinden çoğu Sosyal Bilgiler Öğretmeni memnun galiba....
Diğer taraftan bir arkadaş BİZ AMERİKA'NIN MANDASIYIZ gibi beyhude ve tamamen yersiz cümleler kullanmış. Bunu kesinlikle kabul etmiyorum. Uygulanan siyasetler yanlış olabilir, farklı olabilir vs. Ancak şu ülkede MANDACILIĞI, KÖLELİĞİ, İHANETİ... bünyesinde barındıracak bir siyasinin olduğuna inanmıyorum.
Evet istediklerimize ulaşmak noktasında belki tam müsterih değiliz fakar yine de Lütfen bizler de birçok insan gibi EZBERCİ KONUŞMALARA kaptırmayalım kendimizi.
Selam ile..