Derslerim Nasıl Geçiyor?

beken

Çalışkan Üye
Üye
NASIL ANLATIYORSUNUZ??

Evet fazla ayrıntıya gerek yok diye düşünüyorum ben de ölçekleri verdim ama hesap kitap işine girmedim çünkü normalde bunu bile rahatlıkla karıştırabilmektedirler. Ayrıca sizleri bilmiyorum ama ben epeydir projeksiyonu kullanıyorum burdan indirdiğim slaytlarla işliyorum dersleri buna ilaveten yeni arayüzüyle oldukça iyi bir iş çıkarmış olan mebvitamini tavsiye ediyorum. Özetle sunumlar+ mebvitaminle dersleri işlmeye gayret gösteriyorum.

durukuzu

Çalışkan Üye
Üye
NASIL ANLATIYORSUNUZ??

Haklısınız hocam, detaylara girmiyorlar fakat testlerde çıkıyor, deneme sınavlarında da.. Öğrenci illaki getirip soruyor. Yüzeysel anlattım ve haliyle geriyim. Yetiştirmek için insan üstü çaba harcıyorum. Ama olmuyor kii.

40693106122

Yeni Üye
Üye
NASIL ANLATIYORSUNUZ??

İTA DAİR OLUPLGİLİ KONULAR GERÇEK HAYA KESİNEN İŞLİYORUMLİKLE İŞLENMELİDİR B ANCAK ÖYLE VİCDANEN RAHATLIYORUM KALDI Kİ SBS DE ÖLÇEK VE HARİTA İLE İLGİLİ SOÇIKMAKTADIRRULAR

kennan

Aktif Üye
Üye
NASIL ANLATIYORSUNUZ??

ARKADAŞLAR PLANLARDA YAZILI OLAN KAZANIMLAR NEYSE ONLARI VERMEMİZ GEREK.ZATEN ZAMAN KISITLI.YOKSA İŞİN İÇİNDEN ÇIKILMAZ.BİR DE ANLATILAN KONULAR NE YAPARSAN YAP UNUTULACAKTIR..

cenksen03

Üye
Üye
NASIL ANLATIYORSUNUZ??

ÖLÇEK HESAPLAMALARI VERİLMELİ AMA ZAMAN HESAPLAMASI ÇIKMAZ KİTAP DAHA ÇOK KORDİNAT BULMADAN BAHSETMİŞ