Derslerim Nasıl Geçiyor?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bzgin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
NASIL ANLATIYORSUNUZ??

Evet fazla ayrıntıya gerek yok diye düşünüyorum ben de ölçekleri verdim ama hesap kitap işine girmedim çünkü normalde bunu bile rahatlıkla karıştırabilmektedirler. Ayrıca sizleri bilmiyorum ama ben epeydir projeksiyonu kullanıyorum burdan indirdiğim slaytlarla işliyorum dersleri buna ilaveten yeni arayüzüyle oldukça iyi bir iş çıkarmış olan mebvitamini tavsiye ediyorum. Özetle sunumlar+ mebvitaminle dersleri işlmeye gayret gösteriyorum.

NASIL ANLATIYORSUNUZ??

Haklısınız hocam, detaylara girmiyorlar fakat testlerde çıkıyor, deneme sınavlarında da.. Öğrenci illaki getirip soruyor. Yüzeysel anlattım ve haliyle geriyim. Yetiştirmek için insan üstü çaba harcıyorum. Ama olmuyor kii.

NASIL ANLATIYORSUNUZ??

İTA DAİR OLUPLGİLİ KONULAR GERÇEK HAYA KESİNEN İŞLİYORUMLİKLE İŞLENMELİDİR B ANCAK ÖYLE VİCDANEN RAHATLIYORUM KALDI Kİ SBS DE ÖLÇEK VE HARİTA İLE İLGİLİ SOÇIKMAKTADIRRULAR

NASIL ANLATIYORSUNUZ??

ARKADAŞLAR PLANLARDA YAZILI OLAN KAZANIMLAR NEYSE ONLARI VERMEMİZ GEREK.ZATEN ZAMAN KISITLI.YOKSA İŞİN İÇİNDEN ÇIKILMAZ.BİR DE ANLATILAN KONULAR NE YAPARSAN YAP UNUTULACAKTIR..

NASIL ANLATIYORSUNUZ??

ÖLÇEK HESAPLAMALARI VERİLMELİ AMA ZAMAN HESAPLAMASI ÇIKMAZ KİTAP DAHA ÇOK KORDİNAT BULMADAN BAHSETMİŞ

Geri