Derslerim Nasıl Geçiyor?

asooslu

Üye
Üye
Nasıl Anlatıyorsunuz??

Arkadaşlar bence kendinizi hiç zorlamayın. 6 ve 7 sbs sınavını gördük hüseyin celik dediğini yaptı, sadece ders kitaplarından soru ürettiler( sınav oluncaya kadar bende inanmamıştım ama) Bu yıl da aynısı olacak derim ben kılavuzdan başka yerden soru gelmeyecek. Desaneler boşu boşuna kendini yırtıyor öğrencilerin kafasını karıştırıyor. Sizden ricam öğrencilerimizin kafasını boş bilgilerle doldurmayın. Saygılarımla...

tiger78

Üye
Üye
Nasıl Anlatıyorsunuz??

Arkadaşlar müfredatta olmayıp sbs de cıkacak konuları öğle araları anlatıyorum yoksa derstte kesınlıkle zaman kalmıyo saygılar.(Okul Taşımalı)

sosyalçç

Çalışkan Üye
Üye
Nasıl Anlatıyorsunuz??

kazanımlarda saat hesaplaması olmadığı için girmiyorum ve bunu ilköretim müfettişine sordum sadece kazanıma göre gitmeni tavsiye ederim zaten o kadarına bile zaman yetmiyo.

alperen_43

Yeni Üye
Üye
Nasıl Anlatıyorsunuz??

bende bu konulara girmek istemedim ama içim rahat etmedi . sonuç olarak olmamız gereken yerin baya gerisinde kaldık... Bu arada yeni müfredat konusunda newbie arkadaşa katılıyorum.. herkese başarılar ..

ACI NANE

Yeni Üye
Üye
Nasıl Anlatıyorsunuz??

ÇOK VAKİT KAYBETTİRİYO AMA  sbs DE ÇIKACAĞI  İÇİN  İŞLEMEK ZORUNDA KALIYORUM  MECBUREN  "SBS DE ŞU SORUYU SORMAYIN" DİYEMEYİZKİ...  ;D