E eylül beril Yeni Üye Üye Katılım 7 May 2021 Mesajlar 1 Puanları 1 Yaş 15 Konum ankara 7 May 2021 #346 hititlerin başkenti neredir? h__t______
hawa.tosun Üye Üye Katılım 10 Eyl 2020 Mesajlar 7 Puanları 21 Yaş 18 Konum nevşehir 7 May 2021 #347 erkanisanmaz' Alıntı: Çarkıfelek DENİZ EFE sorunu sormamışsın Ben sorayım o zaman Tarihte alışverişlerdeki takas usulüne son veren medeniyet L _ _ _ _ Genişletmek için tıkla ... hocam valla allah sizden razıı olsun çok mutlu olduk sayenizde inkilap ı full çekiceez
erkanisanmaz' Alıntı: Çarkıfelek DENİZ EFE sorunu sormamışsın Ben sorayım o zaman Tarihte alışverişlerdeki takas usulüne son veren medeniyet L _ _ _ _ Genişletmek için tıkla ... hocam valla allah sizden razıı olsun çok mutlu olduk sayenizde inkilap ı full çekiceez
E Eylül I - an En büyük salak karşısındakini salak sanandir Üye Katılım 22 Nis 2021 Mesajlar 44 Puanları 8 Konum Bitlis 22 May 2021 #348 erkanisanmaz' Alıntı: Çarkıfelek DENİZ EFE sorunu sormamışsın Ben sorayım o zaman Tarihte alışverişlerdeki takas usulüne son veren medeniyet L _ _ _ _ Genişletmek için tıkla ... Erkan pintiki ders dışı oyunlar oynuyorsun demek
erkanisanmaz' Alıntı: Çarkıfelek DENİZ EFE sorunu sormamışsın Ben sorayım o zaman Tarihte alışverişlerdeki takas usulüne son veren medeniyet L _ _ _ _ Genişletmek için tıkla ... Erkan pintiki ders dışı oyunlar oynuyorsun demek
E Eylül I - an En büyük salak karşısındakini salak sanandir Üye Katılım 22 Nis 2021 Mesajlar 44 Puanları 8 Konum Bitlis 22 May 2021 #349 hawa.tosun' Alıntı: hocam valla allah sizden razıı olsun çok mutlu olduk sayenizde inkilap ı full çekiceez Genişletmek için tıkla ... Bos bos isler yapıyor siniz
hawa.tosun' Alıntı: hocam valla allah sizden razıı olsun çok mutlu olduk sayenizde inkilap ı full çekiceez Genişletmek için tıkla ... Bos bos isler yapıyor siniz
E Eylül I - an En büyük salak karşısındakini salak sanandir Üye Katılım 22 Nis 2021 Mesajlar 44 Puanları 8 Konum Bitlis 22 May 2021 #350 ve çevrim içisin