yıldırım hızı im coming first im winner winner-EVERGLOW Üye Katılım 6 Mar 2020 Mesajlar 75 Puanları 38 Konum cehennemin dibi gelcen mi 25 Ara 2020 #336 ebrar_5454' Alıntı: su kannallarını ilk hangi uygarlk açmıştır Genişletmek için tıkla ... urartular
B Buse nur polat Yeni Üye Üye Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 3 Puanları 23 Yaş 17 Konum Iğdır merkez 8 Mar 2021 #337 Performans' Alıntı: Mustafa Kemal Atatürk Benim sorumda Tarihte bilinen ilk yazılı anlaşm hangisidir K A R D E Ş Genişletmek için tıkla ... ANTLAŞMASI
Performans' Alıntı: Mustafa Kemal Atatürk Benim sorumda Tarihte bilinen ilk yazılı anlaşm hangisidir K A R D E Ş Genişletmek için tıkla ... ANTLAŞMASI
.hırçındalga. Look at the sky Üye Katılım 27 Eki 2020 Mesajlar 16 Puanları 23 Konum Boşluk 30 Mar 2021 #338 Performans' Alıntı: Mustafa Kemal Atatürk Benim sorumda Tarihte bilinen ilk yazılı anlaşm hangisidir K _ _ _ _ Genişletmek için tıkla ... Kadeş antlaşması
Performans' Alıntı: Mustafa Kemal Atatürk Benim sorumda Tarihte bilinen ilk yazılı anlaşm hangisidir K _ _ _ _ Genişletmek için tıkla ... Kadeş antlaşması
.hırçındalga. Look at the sky Üye Katılım 27 Eki 2020 Mesajlar 16 Puanları 23 Konum Boşluk 30 Mar 2021 #339 Bu soru da bendenn... Mukaddime adlı kitabı yazmış ünlü Türk-İslam bilim insanı kimdir??? ️️
BTS arem BTS Üye Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 115 Puanları 48 Konum BTS 30 Nis 2021 #340 .hırçındalga.' Alıntı: Bu soru da bendenn... Mukaddime adlı kitabı yazmış ünlü Türk-İslam bilim insanı kimdir??? ️️ Genişletmek için tıkla ... İbn-i Haldun
.hırçındalga.' Alıntı: Bu soru da bendenn... Mukaddime adlı kitabı yazmış ünlü Türk-İslam bilim insanı kimdir??? ️️ Genişletmek için tıkla ... İbn-i Haldun