Biraz Beyin Fırtınasına ne dersiniz??
Hocam sanırım bu soruda bekçi mesai saatinde uyuyor.O yüzden işinden kovuluyor.Galiba CEVABI BELLİ ETMEMEK İÇİN mesai saatinde uyuduğunu belirtmek istememişler.Bende daha dikkatli okuyunca farkına vardım.Bu soru bilgi eksikliginden çözülemez gibi geldi fakat rüya görmesi bir anahtar kelime görevinde gibi..
Sizin dediğinizi gayet iyi anladim hocam..Yorumunuz için ve aydinlattiginiz için sağolun.Saygılar..
orhandemiral' Alıntı:BEKÇİLER NEDEN UYuMASIN Kİ..Bir bekçi 24 saat çalışmaz ya ! zaten böyle olsa (yani hiç uyumasa bu kere işini düzgün yapamaz ve o zaman gerçekten mesaisinde uyur.(paradox) (!).Yani bir bekçinin rüya görmesi çok normal çünki bu bilmecenin özü saçma.Kırmızı şapkalı kız,fareli köyün kavalcısı,ağustos böceği ile karınca ,Karga ile Tilki hikayeler de artık "DEMODE"...yani yeni nesil bunları "gargara" YAPIYOR; yutmuyor,SORGULUYOR.Tamam mı canım .
Hocam sanırım bu soruda bekçi mesai saatinde uyuyor.O yüzden işinden kovuluyor.Galiba CEVABI BELLİ ETMEMEK İÇİN mesai saatinde uyuduğunu belirtmek istememişler.Bende daha dikkatli okuyunca farkına vardım.Bu soru bilgi eksikliginden çözülemez gibi geldi fakat rüya görmesi bir anahtar kelime görevinde gibi..
Sizin dediğinizi gayet iyi anladim hocam..Yorumunuz için ve aydinlattiginiz için sağolun.Saygılar..