ADEY-RİDEF Sorunu
arkadaşlar biz sessiz kaldıkça bizi geceyarılarına kadar daha çok çalıştırırlar.. birde sosyal bilgiler öğretmeni olup demokrasi öğretiyoruz, bir defa sesimizi duyurmak için eylem yaptık mı?? yok ..
ee eylem olmadan nasıl yönetime sesimizi duyurucaz. hani demokraside herkesin sesi duyulurdu, yönetime katılırdı herkes, sitede iki cümle yazmakla olmuyor malesef. eylem deyince de yanlış anlaşılmasın barışçıl bir eylem izinli falan...
facebook a bakıyorum öğretmen arkadaşların hepsi gece 2 de 4 te adey ridef le ilgili olumsuz paylaşımlarda bulunmuş yani herkes muzdarip ama çıt yok. bu sessizlik size neyi çağrıştıryor bilmem ama bana kurbanda yaklaşıyor neyse söylemeyeyim sabah sabah canımız sıkılmasın...
öğretmenlerinde bir iş tanımı vardır. ve o iş tanımı dışındaki işler yaptırılmamalıdır. yapılırsa da ücrete tabi olmalıdır. bunun içinde sesimizi duyurmaya davet ediyorum sizi aksi takdirde iks-tefbis-adeyler çoğalıcak gece nöbetine devam ediceğiz..
en kötüsü de tüm bunlara rağmen toplum öğretmenleri yatıyor yarım gün çalışıyor diye biliyor 3 ay da tatil dedikleri zaman kan beynime sıçrıyor..