ADEY-RİDEF Sorunu

kapkankagan

Çalışkan Üye
Üye
ADEY-RİDEF Sorunu

zalatar' Alıntı:
tam 13 kez bitirdim hala bitirmediniz diyor yapmayacağım bugun müdere dedim sistem çalışmıyor dedi düzelince biz size soyleriz yapmayın dedi
hjocam java sorunu var sitedeki javayı yükle sorun çözülüyor

kapkankagan

Çalışkan Üye
Üye
ADEY-RİDEF Sorunu

Zekidoğan' Alıntı:
Arkadaşlar e-okuldaki ADEY formlarını nasıl dolduruyorsunuz? Birçok soruyu öğrencilere sorup yazmamız lazım.Ancak bunu yapmak için tüm formların fotokopisini çoğaltıp öğrencilere doldurtmak gerek.Bu da hem okula hem de öğretmene ek yük.MEB ne yapacağını, öğretmene ne sorumluluk yükleyeceğini şaşırdı.Öğretmenlerin haricinde eve iş götüren başka çalışan varmıdır acaba? YETER ARTIK YA..Yok TEFBİS, yok İKS, yok ADEY...Zerre kadar faydası olsa neyse..O da yok...
eğitimi tamalamamışşsınız anlaşılan 6-7-8 lerde anketi öğrenci dolduracak öğretmen girecek diyor

yammusu

Çalışkan Üye
Üye
ADEY-RİDEF Sorunu

hocalarım hepinizin yakınmalarına yürekten katılıyorum.benim de bir sıkıntım var: şu işe yaramaz kurullar ve ekiplerrrr

orhandemiral

Çalışkan Üye
Üye
ADEY-RİDEF Sorunu

Bu daha iyi günlerimiz bakın daha ne angaryalar çıkaracak bu bakan bize.çok yakında,bekleyin

orhandemiral

Çalışkan Üye
Üye
ADEY-RİDEF Sorunu

Sevgili site yöneticisi;saygıdeğer Erkan hocam ve diğer değerli yönetici arkadaşlarım; şimdi bu satırları tamamen bir"DURUM TESPİTİ" amacıyla yazıyorum.Siteye üye olan bir kişi hiçbir denetim olmaksızın istediğini buraya yazabilir.mesela küfür,hakaret,siyasi propaganda hatta zararlı bir yayın bile gönderir( yani belki ceza alabilir ama iş-işten de geçer).
Yani demem o ki bu işi biraz düşünsek de önlem alsak fena olmaz kanatimce.