8.SINIF / TEOG-1 Hazırlık (240 Sayfalık Teog-1'e Yönelik PPT Sunumu (E.GÜL)

hocam eleştirenler mutlaka olacaktır. biz defalarca sizin sunumuzdan faydalandık Allah razı olsun dedik,şimdi ise ucretsiz olduğunda bir şey demeyenler şu an emeğinizin karşılığı olarak göstermelik ücreti sorun etmiş oldu. bende dahil birçok arkadaşlarım faydalanmak isteyecektir. umarım tekrardan bu durumu olumlu şekilde düşünürsünüz.

Hocam ben TEOG'a hazırlanıyorum, mümkünse bedelini ödeyerek sunumunuzdan yararlanmak istiyorum. Emeğiniz ve duyarlılığınız için teşekkürler.

Erdoğan Hocam Bu dersin hem bizim hem de Öğrencilerce işlenebilmesini sağlayan en önemli şey bu tür sunulardır. Bu alanda çalışma yapan bir kaç meslektaşımdan birisiniz. Sunuyu ücret karşılığında verip vermemek sizin tercihinizdir. Saygı duymak zorundayız. Hocam şunu söyleyeyim; Hiç Canınızı sıkmayın Meyve veren ağaç taşlanır. Olumsuz hava hep olur

Erdoğan hocam böyle çalışmalara hepimizin fazlasıyla ihtiyacı var yaptığınız bu çalışma hem bizlere hemde öğrencilere çok faydalı olacaktır emeğinizin karşılığını almanızda gayet normal bir şey bu yüzden bazılarının söylediklerini umursamadan bu çalışmanızı bizimle paylaşmanızı gönülden isteriz

Geri