- Web sitesi
- www.sosyalbilgiler.biz
7. Sınıf Sosyal Bilgiler dersi "Özel Gereksinimli Bireyler İçin Fırsat Eşitliği" konusuna (7.1.2 Öğrenme Çıktısı) yönelik hazırladığım 20 soruluk özgün kazanım kavrama/çıktı değerlendirme testini paylaşıyorum.
Sorular; Anayasa'da güvence altına alınan eşitlik, eğitim ve seyahat hakları, erişilebilirlik uygulamaları (Braille, sarı çizgiler, rampalar), sosyal devlet ilkesi ve toplumsal empati bilincini pekiştirecek niteliktedir.
İndirme Bağlantısı / Eklentiden indirebilirsiniz.)
Faydalı olması dileğiyle, derslerinizde ve sınavlarınızda başarılar dilerim. Yorum ve geri bildirimlerinizi başlık altından paylaşabilirsiniz.
Sorular; Anayasa'da güvence altına alınan eşitlik, eğitim ve seyahat hakları, erişilebilirlik uygulamaları (Braille, sarı çizgiler, rampalar), sosyal devlet ilkesi ve toplumsal empati bilincini pekiştirecek niteliktedir.
Testin Özellikleri:
- Sınıf Seviyesi: 7. Sınıf Sosyal Bilgiler
- Öğrenme Çıktısı: 7.1.2. Özel Gereksinimli Bireyler İçin Fırsat Eşitliği
- Soru Sayısı: 20 Çoktan Seçmeli Soru
- Cevap Anahtarı: Dosya sonuna eklenmiştir
- Format: Düzenlenebilir Word (.docx)
İndirme Bağlantısı / Eklentiden indirebilirsiniz.)
Faydalı olması dileğiyle, derslerinizde ve sınavlarınızda başarılar dilerim. Yorum ve geri bildirimlerinizi başlık altından paylaşabilirsiniz.
- Sınıf Sosyal Bilgiler Özel Gereksinimli Bireyler İçin Fırsat Eşitliği (7.1.2) testi ve cevap anahtarı. 20 soruluk yeni nesil ve kazanım odaklı test dosyasını ücretsiz indirin.