Test 7. Sınıf Sosyal Bilgiler Millî Meseleler Karşısında Türk Toplumunun Tutum ve Davranışları Testi (Cevap Anahtarlı - Word)

erkanisanmaz

Site Yöneticisi
Yönetici
Admin
Web sitesi
www.sosyalbilgiler.biz
7. Sınıf Sosyal Bilgiler dersi "Millî Meseleler Karşısında Türk Toplumunun Tutum ve Davranışları" konusuna (7.1.3 Öğrenme Çıktısı) yönelik hazırladığım 17 soruluk özgün kazanım kavrama ve değerlendirme testini istifadenize sunuyorum.
Sorular; tarihten günümüze Türk milletinin varoluşsal tehditler, afetler ve millî başarılar karşısında sergilediği birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu somut örneklerle ele almaktadır.

Testin Özellikleri:​

• Sınıf Düzeyi: 7. Sınıf Sosyal Bilgiler
  • Öğrenme Çıktısı: 7.1.3. Millî Meseller Karşısında Türk Toplumunun Tutum ve Davranışları
  • Soru Sayısı: 17 Çoktan Seçmeli Özgün Soru
  • Cevap Anahtarı: Testin sonuna eklenmiştir
  • Biçim: Düzenlenebilir Word (.docx) ve Yazdırmaya Uygun Şablon
İndirme Bağlantısı / Eklentidedir.

Derslerinizde ve sınav hazırlık süreçlerinizde faydalı olmasını dilerim. Görüş ve önerilerinizi başlık altından iletebilirsiniz.

1. Sınıf Sosyal Bilgiler Millî Meseleler Karşısında Türk Toplumunun Tutum ve Davranışları (7.1.3) testi ve cevap anahtarı. Mavi Vatan, TEKNOFEST ve dayanışma temalı 17 soruluk özgün testi ücretsiz indirin.

​

7. sınıf sosyal bilgiler testi, millî meseleler karşısında türk toplumunun tutum ve davranışları, 7.1.3 test soruları, mavi vatan sosyal bilgiler, teknofest sosyal bilgiler testi, sosyal bilgiler kazanım testi, sosyalbilgiler.biz

Ekli dosyalar

Geri