E Ece6606 Yeni Üye Üye Katılım 9 May 2018 Mesajlar 1 Puanları 1 Yaş 28 Konum YOZGAT 18 Nis 2019 #32 birşey soracağım benim bilgisayarımda powerpoint yok sizce sunuları nereden açabilirim bana bir program önerir misiniz?
birşey soracağım benim bilgisayarımda powerpoint yok sizce sunuları nereden açabilirim bana bir program önerir misiniz?
A asumka Yeni Üye Üye Katılım 3 Mar 2015 Mesajlar 4 Puanları 3 Konum DENİZLİ 15 Tem 2019 #33 Mustafa KARAKUŞ' Alıntı: 7. Sınıf Sosyal Bilgiler 2.Dönem Yeni Müfredat Ders Notu ekte verilmiştir. Kazanımların konu başlığı ve kazanım numarası özellikle belirtilmiştir. Ekli dosyayı indirip kullanırken bir teşekkür ederseniz memnun olurum. Güle güle kullanın Genişletmek için tıkla ...
Mustafa KARAKUŞ' Alıntı: 7. Sınıf Sosyal Bilgiler 2.Dönem Yeni Müfredat Ders Notu ekte verilmiştir. Kazanımların konu başlığı ve kazanım numarası özellikle belirtilmiştir. Ekli dosyayı indirip kullanırken bir teşekkür ederseniz memnun olurum. Güle güle kullanın Genişletmek için tıkla ...
büşra karaca Umut Belkide Gelecek Sayfadadır.Kapatma Kitabı. Üye Katılım 24 Nis 2019 Mesajlar 323 Puanları 83 Konum kahramanmaraş 18 Tem 2019 #34 ümitlii' Alıntı: Teşekkürler Genişletmek için tıkla ...
Ç ÇINAR352 Üye Üye Katılım 25 Şub 2013 Mesajlar 42 Puanları 8 Konum İZMİR 21 Ağu 2019 #35 Mustafa KARAKUŞ' Alıntı: 7. Sınıf Sosyal Bilgiler 2.Dönem Yeni Müfredat Ders Notu ekte verilmiştir. Kazanımların konu başlığı ve kazanım numarası özellikle belirtilmiştir. Ekli dosyayı indirip kullanırken bir teşekkür ederseniz memnun olurum. Güle güle kullan Genişletmek için tıkla ...
Mustafa KARAKUŞ' Alıntı: 7. Sınıf Sosyal Bilgiler 2.Dönem Yeni Müfredat Ders Notu ekte verilmiştir. Kazanımların konu başlığı ve kazanım numarası özellikle belirtilmiştir. Ekli dosyayı indirip kullanırken bir teşekkür ederseniz memnun olurum. Güle güle kullan Genişletmek için tıkla ...