Yaptığım yıllık plan tamamiyle kendi emeğim olup yaklaşık 4 - 5 saatte hazırladım.
O kadar hak hukuk emek, telif hakkı emeğe saygıdan bahsediyorsanız inşallah kullandığınız her şeyde telif hakkını gözetiyorsunuzdur.
Lütfen şu sorulara cevap dürüst cevap verin:
Okulunuzda herhangi bir kitaptan hiç fotokopi çektiniz mi telife girer,
Soru bankası, yaprak test, özetler vb için fotokopi çektiniz mi? Çektiyseniz telife girer...
Bilgisayarınızda yüklü olan tüm programlar lisanslı ve ücretli mi? Değilse telif ve patent hakkına girer.
Youtube'den hiç video vb indirdiniz mi? İndirdiyseniz telif hakkına girer.
Bilgisayarınızda kurulu olan office programı lisanslı mı yoksa crekli mi? crekli ise telife girer.
Cep telefonunuzda kurulu olan tüm uygulamalar ücretli ve lisanslı mı ve özellikle ücretsiz video indirme programı kurulu mu? Eğer kurlu ise telif hakkına giren video ve eserleri izinsiz indirmiş oluyorsunuz. Bu da en baba telif hakkına girer ki yasal olarak suçtur. Tabii yakalanmadığınız sürece hiç sorun yok.
Sayın hocam bunu size daha çooooooooook uzatabilirim.
Eğitim adına faydalı birleyler yapmak isteyen kişilere destek olmuyorsanız bari köstek (engel) de olmayın ki insanlığa faydalı kişi sayısı çoğalsın.
Bu ve diğer sosyal sitelerinde bana ait sayısız dosya ve döküman paylaşılıyor ve hiç itiraz etmiyoruz.
Çünkü temel hedefimiz öğretmen arkadaşlarımıza ve öğrencilerimize faydalı olmaktır.
Her ne sebeple olursa olsun kalbinizi kırdıysam kusura bakmayın özür diler, Saygı ve selamlar sunarım...