M marmeid_35 Üye Üye Katılım 31 Mar 2011 Mesajlar 13 Puanları 3 Konum van 19 Eki 2020 #21 notlarınız gerçekten beklediğimize değdi hocam. ellerinize emeğinize sağlık çok teşekkür ediyorum
C cemre14 Yeni Üye Üye Katılım 11 Şub 2021 Mesajlar 1 Puanları 1 Yaş 16 Konum Çorum 11 Şub 2021 #22 gvn1' Alıntı: Kıymetli Zümrelerim Defter Tarzı Görsel Destekli Renkli ve Renksiz Hazırlamış Olduğum Ders Notunu Beğeninize Sunuyorum. Eba’da Paylaşılabilir, Canlı Derste Kullanılabilir, Whatsapp'ta Paylaşılabilir Fotokopi ile Çoğaltılabilir. Ekli dosyayı görüntüle 36554 Genişletmek için tıkla ... Bu PDF açılmıyor
gvn1' Alıntı: Kıymetli Zümrelerim Defter Tarzı Görsel Destekli Renkli ve Renksiz Hazırlamış Olduğum Ders Notunu Beğeninize Sunuyorum. Eba’da Paylaşılabilir, Canlı Derste Kullanılabilir, Whatsapp'ta Paylaşılabilir Fotokopi ile Çoğaltılabilir. Ekli dosyayı görüntüle 36554 Genişletmek için tıkla ... Bu PDF açılmıyor
gvn1 Güven KARAKAYA Üye Katılım 24 Ara 2013 Mesajlar 64 Puanları 103 Konum . 11 Şub 2021 #23 cemre14' Alıntı: Bu PDF açılmıyor Genişletmek için tıkla ... Ben indirdim herhangi bir problem yok. Cihazınızda herhangi bir pdf okuyucu yüklüyse mutlaka açılması gerekir.
cemre14' Alıntı: Bu PDF açılmıyor Genişletmek için tıkla ... Ben indirdim herhangi bir problem yok. Cihazınızda herhangi bir pdf okuyucu yüklüyse mutlaka açılması gerekir.
M Murathan37 Yeni Üye Üye Katılım 7 Ocak 2019 Mesajlar 3 Puanları 1 Yaş 30 Konum İstanbul 25 Eyl 2021 #24 Hocam tüm ünitelerin bir arada olduğu dosyanız var mı acaba?
gvn1 Güven KARAKAYA Üye Katılım 24 Ara 2013 Mesajlar 64 Puanları 103 Konum . 25 Eyl 2021 #25 Murathan37' Alıntı: Hocam tüm ünitelerin bir arada olduğu dosyanız var mı acaba? Genişletmek için tıkla ... Var hocam ama dosya boyutu büyük olduğu için siteye o şekilde yüklemek sıkıntı oluyor. Tek tek indirip birleştirebilirsiniz.
Murathan37' Alıntı: Hocam tüm ünitelerin bir arada olduğu dosyanız var mı acaba? Genişletmek için tıkla ... Var hocam ama dosya boyutu büyük olduğu için siteye o şekilde yüklemek sıkıntı oluyor. Tek tek indirip birleştirebilirsiniz.