Arkadaşlar 5 sınıf ders kitabındaki metinler sizce nasıl.Sizce çocuklara uygun mu?Özellikle etkinlikleri siz nasıl buldunuz? Benim içime sinmiyor.
Hocam ders kitabındaki karekodların linklerini siteye yükledik. Akıllı tahtadan bu linklere tıklarsanız EBA'ya giriş yaparak gösterbilirsiniz.mrb arkadaşlar karekodu okutup akıllı tahtada izleme işini nasıl yapıyorsunuz?
ben yapamadım. Önce tahtadan eba sayfama giriyorum sonra telefondan eba uygulamasını açıp karekodu okutuyorum görüntü telefondan açılıyor fakat akıllı tahtada açılmıyor
Erkan hocam çoğu tahtadan inmiyor. Bir arkadaş ebadan ders kitabını açıp oradan karekodlara bastığında videonun açıldığını belirtmişti ama denemedim.Hocam ders kitabındaki karekodların linklerini siteye yükledik. Akıllı tahtadan bu linklere tıklarsanız EBA'ya giriş yaparak gösterbilirsiniz.
MEB Kitabı 512 Öğrenim Çıktısındaki Karekodların Linkleri
Mangala oyunu: https://ders.eba.gov.tr/ders//redirectContent.jsp?resourceId=f471f8837705e696e8755ebda18d2705&resourceType=1&resourceLocation=2 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı videosu...sosyalbilgiler.biz