5.sınıf KORZA ders kitabı metinleri ve etkinlikleri sizce nasıl

isimsiz8833

Ahmet BÖLÜKBAŞ
Üye
Arkadaşlar 5 sınıf ders kitabındaki metinler sizce nasıl.Sizce çocuklara uygun mu?Özellikle etkinlikleri siz nasıl buldunuz? Benim içime sinmiyor.

kpss40

Yeni Üye
Üye
Benimde içime sinmiyor. Ödev olarak verdiğimde çoğu öğrenci anlamıyor. Etkinlikleri 5.sınıf düzeyinde pek anlaşılır değil. Ordaki etkinlikleri yapmaya zaman yetmiyor.

KENAN58

Aktif Üye
Üye
mrb arkadaşlar karekodu okutup akıllı tahtada izleme işini nasıl yapıyorsunuz?
ben yapamadım. Önce tahtadan eba sayfama giriyorum sonra telefondan eba uygulamasını açıp karekodu okutuyorum görüntü telefondan açılıyor fakat akıllı tahtada açılmıyor

erkanisanmaz

Site Yöneticisi
Yönetici
Admin
Web sitesi
www.sosyalbilgiler.biz
mrb arkadaşlar karekodu okutup akıllı tahtada izleme işini nasıl yapıyorsunuz?
ben yapamadım. Önce tahtadan eba sayfama giriyorum sonra telefondan eba uygulamasını açıp karekodu okutuyorum görüntü telefondan açılıyor fakat akıllı tahtada açılmıyor
Hocam ders kitabındaki karekodların linklerini siteye yükledik. Akıllı tahtadan bu linklere tıklarsanız EBA'ya giriş yaparak gösterbilirsiniz.

kpss40

Yeni Üye
Üye
Hocam ders kitabındaki karekodların linklerini siteye yükledik. Akıllı tahtadan bu linklere tıklarsanız EBA'ya giriş yaparak gösterbilirsiniz.
Erkan hocam çoğu tahtadan inmiyor. Bir arkadaş ebadan ders kitabını açıp oradan karekodlara bastığında videonun açıldığını belirtmişti ama denemedim.