• Benim Hocam Ortaokul Videoları

Sosyal Bilgiler
    İzlemek istediğiniz sınıfı tıklayınız.
    SOSYAL BİLGİLER
    Konu Anlatım Videoları
    Fen Bilimleri
    FEN BİLİMLERİ
    Konu Anlatım Videoları
    Türkçe
    TÜRKÇE
    Konu Anlatım Videoları
    Fen Bilimleri
    FEN BİLİMLERİ
    Konu Anlatım Videoları
    Matematik
    MATEMATİK
    Konu Anlatım Videoları

39 Kazanım-39 Soru- Soru Tahmin Kitapçığı

– T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük Dersine ait 39 kazanımın her biri detaylıca incelenmiş ve çıkma ihtimali en yüksek olan kısımlarından 39 soru hazırlanmıştır.​

- CEVAP ANAHTARI İLK DOSYANIN SONUNDADIR. İKİNCİ DOSYA CEVAP ANAHTARSIZ HALİDİR.

– Detaylı bir çalışma sonucu ortaya çıkan bu eser LGS’ye girecek tüm öğrencilere ve öğretmenlerine ücretsizdir.​

– Tamamı Orijinal, MEB Kazanımlarına Uygundur.​

– Her Türlü Platformda Paylaşılabilir. Fotokopi Yoluyla Öğrencilerinize Çözdürebilirsiniz.​

-Whatsap vb. Yollarla Öğrencilerinize Gönderebilirsiniz.​

-Soruların Tüm Hakkı Onur Akmeşe, Durmuş Doğan ve Zeynel Adakuş‘a Ait Olup Ticari Amaçla Kullanımı Kesinlikle Yasaktır.​

– Soru Tahmin Kitapçığını Hem Cevap Anahtarlı Hem Cevap Anahtarsız Olarak Tercihinize Göre İndirebilirsiniz.​

Emeğinize sağlık hocam tesekkürler

– T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük Dersine ait 39 kazanımın her biri detaylıca incelenmiş ve çıkma ihtimali en yüksek olan kısımlarından 39 soru hazırlanmıştır.​

- CEVAP ANAHTARI İLK DOSYANIN SONUNDADIR. İKİNCİ DOSYA CEVAP ANAHTARSIZ HALİDİR.

– Detaylı bir çalışma sonucu ortaya çıkan bu eser LGS’ye girecek tüm öğrencilere ve öğretmenlerine ücretsizdir.​

– Tamamı Orijinal, MEB Kazanımlarına Uygundur.​

– Her Türlü Platformda Paylaşılabilir. Fotokopi Yoluyla Öğrencilerinize Çözdürebilirsiniz.​

-Whatsap vb. Yollarla Öğrencilerinize Gönderebilirsiniz.​

-Soruların Tüm Hakkı Onur Akmeşe, Durmuş Doğan ve Zeynel Adakuş‘a Ait Olup Ticari Amaçla Kullanımı Kesinlikle Yasaktır.​

– Soru Tahmin Kitapçığını Hem Cevap Anahtarlı Hem Cevap Anahtarsız Olarak Tercihinize Göre İndirebilirsiniz.​

Emeklerinize sağlık hocam. Çok yararlı bir çalışma olmuş

Geri