Onur Akmeşe Çalışkan Üye Üye Katılım 27 Mar 2011 Mesajlar 139 Puanları 113 Konum bursa 28 May 2021 #6 soznur' Alıntı: Emeğiniz için çok teşekkür ediyorum hocam. Ancak cevap anahtarı dosyasında cevap anahtarını göremedim Genişletmek için tıkla ... cevap anahtarlı olan ilk dosya hocam. diğerinde dosya adı olarak cevap anahtarsız yazıyor. İlk dosyanın sonundan ulaşabilirsiniz.
soznur' Alıntı: Emeğiniz için çok teşekkür ediyorum hocam. Ancak cevap anahtarı dosyasında cevap anahtarını göremedim Genişletmek için tıkla ... cevap anahtarlı olan ilk dosya hocam. diğerinde dosya adı olarak cevap anahtarsız yazıyor. İlk dosyanın sonundan ulaşabilirsiniz.
Onur Akmeşe Çalışkan Üye Üye Katılım 27 Mar 2011 Mesajlar 139 Puanları 113 Konum bursa 28 May 2021 #7 lazut' Alıntı: Emeğinize sağlık.Cevap anahtarı kısmında tekrar aynı dosya paylaşılmış hocam.Düzeltirseniz çok memnun oluruz. Genişletmek için tıkla ... cevap anahtarlı olan ilk dosya hocam. diğerinde dosya adı olarak cevap anahtarsız yazıyor. İlk dosyanın sonundan ulaşabilirsiniz.
lazut' Alıntı: Emeğinize sağlık.Cevap anahtarı kısmında tekrar aynı dosya paylaşılmış hocam.Düzeltirseniz çok memnun oluruz. Genişletmek için tıkla ... cevap anahtarlı olan ilk dosya hocam. diğerinde dosya adı olarak cevap anahtarsız yazıyor. İlk dosyanın sonundan ulaşabilirsiniz.
güleç Çalışkan Üye Üye Katılım 14 Eyl 2008 Mesajlar 1,364 Puanları 103 Yaş 124 Konum ankara 28 May 2021 #8 emeğinize sağlık hocam çok teşekkürler
Y yammusu Çalışkan Üye Üye Katılım 15 Eyl 2008 Mesajlar 170 Puanları 28 Yaş 125 Konum adıyaman 2 Haz 2021 #9 Harikasınız. Teşekkürler. Allah razı olsun.
L lugal Üye Üye Katılım 3 Eki 2011 Mesajlar 17 Puanları 3 Konum yalvaç 12 May 2022 #10 Ellerinize sağlık çok güzel sorular