2011 7.Sınıf Sosyal Bilgilier Soruları Hakkındaki Görüşleriniz

batýnýn hünkarý

Yeni Üye
Üye
benim 1y yanlışım çıktı sosyal bilgilerden ama diğerlerne baktım kitapta yoktu bizim araştırdığımız veya bize verilen ek bilgilerdendi mesela benim yanlışım sit alanı sorusu idi kitapta öyle bir şey yok madem müfredattan soracaklar neden olmayan bilgiyi soruyorlar ki :mad:

Yavuz_YILDIZ

Site Yöneticisi
Yönetici
Admin
Bir öğretmen arkadaşım soruları TÜBİTAK'ın hazırladığı söylemiş ama yanılıyor..Soruları MEB'te soru hazırlamada görev alan öğretmenler hazırlıyor...

Çok uğraştım, çok döküman sağladım, ücretsiz hafta içi ve hafta sonu kursları yaptım ama tek başına yeterli olmadı...1 yanlış bir boş, 2 yanlış yapan öğrencilerim var ama yeterli gelmedi...Sit alanı sorusuna gelince sınavdan iki gün önceki konuda sit alanını işlemiştim..Antik kent diyince soruda öğrencilerim balıklamaya atlamışlar, müze diye :)) Hani tarihi eserler çıkarılıyor ya :))
2 yanlış yapan öğrencim grafik sorusunu yapmış...Kadınlar ilk kez erkekleri ne zaman geçti diye okumuş..Kızamadım..sınav heyecanı :)

historianzeus

Üye
Üye

4 tane full yapan öğrencim var çok detaylı işlemiştim konuları,ama çok zorlayıcı sorular vardı.

E

efesel

Misafir
Ziyaretçi

beklediğimden zordu sorular. tamamı değil ama bilgi içerikli sorular vardı. sbs nin alışılmış görsel ağırlıklı çıkarımda bulunma şeklindeki soru tarzının dışındaydı sanki
.

parlak700

Üye
Üye

Arkadaşlar sorulara ilişkin konuların tamamını kapsayan bir kitap takip ettik. meb kitaplarındanda faydalandık ve işlenmeyen konumuz yoktu. sosyalde tamamını doğru yapan birçok öğrencim var. sizede öneririm kaynağımız İMZA yayınları. selamlar.