2011 7.Sınıf Sosyal Bilgilier Soruları Hakkındaki Görüşleriniz

necat80

Üye
Üye

Ezberciliğe son gibi broşürler hazırlanıyor ezber yaptırmayalım deniyor sorulara bakıyoruz ezbere dayalı, bilgi temelli

nihat ertem

Çalışkan Üye
Üye

ZALATAR'A KATILIYORUM.İYİ Kİ BUNLARA GÜVENMEYİP ANLATMIŞIM.ÜSTELİK KİTABI BİTİREMEDİK EN SONDAN SORU SORMANIN MANTIĞI NE.

sayko45

Yeni Üye
Üye

arkadaşlar hepinize geçmiş olsun diyorum
biz diyoruzki öğrenci çözdüğü soruya mutlu bir şekilde cevap versin ve hep bu çerçevede sorular sormaya gayret ediyorum .ve görüyorumki bu sosyal soruları öğrenci kalitesini ölçmekten uzak gibi
eleştirilere bende katılıyorum
öğrenciler diyorki öğretmenim matematik ve fen soruları kafamı karıştırdı ben sosyal sorularında hangi şıkkı işaretledim onu bile hatırlayamıyorum diyor .daha önceki dönemlerde sbs den önce ki yıllarda sosyal bilgiler soruları fen bilgisi sorularından önce idi niye bunu değiştirdiler anlayamıyorum.hepinize başarılar diliyorum allah herkesin yardımcısı olsun

selcuk54

Yeni Üye
Üye

Bu yıla kadar sbs de ortak miras konusundan soru gelmemişti...Kitabın son bölümünde olduğu için sınavdan önce yetiştirme düşüncesiyle hızlı geçmek zorunda kaldık.. Bu konudan soru gelse yorum ağırlıklı olur düşüncesindeydik, ancak gelen soru kpss standartlarını zorlayacak türdendi...bu soru benim içimi sızlattı...

nurdan87

Üye
Üye
bu ne zihniyet anlayamıyorum en iyi öğrencimin bile 2 yanlışı çıktı bilgi sorusu çok fazlaydı zaten ilj yılım çocuklara ne anlatacağımı bilemeden geçti sağolsunlar kılavuz kitapları da süper aynı ders kitapları gibi.. verilen emeklere yazık