Şeyhmus Yüce Site Yöneticisi Yönetici Admin Katılım 27 Ocak 2007 Mesajlar 7,924 Puanları 683 Konum Antalya Web sitesi www.sosyalbilgiler.biz 6 Eki 2024 İstatistikte sabit #21 LEVENT4352' Alıntı: Sosyografik kitabı dijital olarak paylaşıma açılmayacak mi? Genişletmek için tıkla ... Eklendi hocam.
LEVENT4352' Alıntı: Sosyografik kitabı dijital olarak paylaşıma açılmayacak mi? Genişletmek için tıkla ... Eklendi hocam.
A agis Üye Üye Katılım 18 Eki 2012 Mesajlar 8 Puanları 3 Konum izmir 7 Eki 2024 #22 Hocam ben ne mac ne de akıllı tahtada açamıyorum kitapları. İndirilmiş ve bu sistemlere uyumlu hallerini bana gönderebilir misiniz?
Hocam ben ne mac ne de akıllı tahtada açamıyorum kitapları. İndirilmiş ve bu sistemlere uyumlu hallerini bana gönderebilir misiniz?
L LEVENT4352 Yeni Üye Üye Katılım 25 Mar 2010 Mesajlar 3 Puanları 3 Yaş 125 Konum ankara 7 Eki 2024 #23 Şeyhmus Yüce' Alıntı: Eklendi hocam. Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkürler sayın hocam
R RAUF DENKTAS Üye Üye Katılım 5 Ocak 2025 Mesajlar 8 Puanları 3 Yaş 25 Konum Fatih 5 Ocak 2025 #24 adım46' Alıntı: hocam akıllı tahta uygulaması çalışmıyor Genişletmek için tıkla ... Cunku yanlış surumde olabilir
adım46' Alıntı: hocam akıllı tahta uygulaması çalışmıyor Genişletmek için tıkla ... Cunku yanlış surumde olabilir
R RAUF DENKTAS Üye Üye Katılım 5 Ocak 2025 Mesajlar 8 Puanları 3 Yaş 25 Konum Fatih 5 Ocak 2025 #25 agis' Alıntı: Hocam ben ne mac ne de akıllı tahtada açamıyorum kitapları. İndirilmiş ve bu sistemlere uyumlu hallerini bana gönderebilir misiniz? Genişletmek için tıkla ... Aslinda yuklemek için şöyle Akilli tahata uygulamasina girin ve bu bilgisiyata yükleyin size bir bildirim mutlska gelcektir
agis' Alıntı: Hocam ben ne mac ne de akıllı tahtada açamıyorum kitapları. İndirilmiş ve bu sistemlere uyumlu hallerini bana gönderebilir misiniz? Genişletmek için tıkla ... Aslinda yuklemek için şöyle Akilli tahata uygulamasina girin ve bu bilgisiyata yükleyin size bir bildirim mutlska gelcektir