hoksi Aktif Üye Üye Katılım 23 Eyl 2007 Mesajlar 50 Puanları 28 Yaş 125 Konum izmir 4 Eki 2024 İstatistikte sabit #16 Şeyhmus Yüce' Alıntı: Hocam yeni sürüm ve eski sürüm yaziyor. Onlardan birini deneyin. Ben denedim indiriyor. Genişletmek için tıkla ... Yeni sürüm Pardus akıllı tahtalar da çalışmıyor hocam. Yetkili varsa bilgi verebilir misiniz ?
Şeyhmus Yüce' Alıntı: Hocam yeni sürüm ve eski sürüm yaziyor. Onlardan birini deneyin. Ben denedim indiriyor. Genişletmek için tıkla ... Yeni sürüm Pardus akıllı tahtalar da çalışmıyor hocam. Yetkili varsa bilgi verebilir misiniz ?
Şeyhmus Yüce Site Yöneticisi Yönetici Admin Katılım 27 Ocak 2007 Mesajlar 7,924 Puanları 683 Konum Antalya Web sitesi www.sosyalbilgiler.biz 4 Eki 2024 #17 hoksi' Alıntı: Yeni sürüm Pardus akıllı tahtalar da çalışmıyor hocam. Yetkili varsa bilgi verebilir misiniz ? Genişletmek için tıkla ... Hocam dosyada yeni sürüm eski sürüm diye iki indirme secenegi mevcut. Onları denediniz mi?
hoksi' Alıntı: Yeni sürüm Pardus akıllı tahtalar da çalışmıyor hocam. Yetkili varsa bilgi verebilir misiniz ? Genişletmek için tıkla ... Hocam dosyada yeni sürüm eski sürüm diye iki indirme secenegi mevcut. Onları denediniz mi?
hoksi Aktif Üye Üye Katılım 23 Eyl 2007 Mesajlar 50 Puanları 28 Yaş 125 Konum izmir 4 Eki 2024 #18 Şeyhmus Yüce' Alıntı: Hocam dosyada yeni sürüm eski sürüm diye iki indirme secenegi mevcut. Onları denediniz mi? Genişletmek için tıkla ... Denedim hocam eski sürüm açıyor fakat kullanılmıyor yeni sürüm de ise hiç açmıyor baya kişi muzdarip bu durumdan
Şeyhmus Yüce' Alıntı: Hocam dosyada yeni sürüm eski sürüm diye iki indirme secenegi mevcut. Onları denediniz mi? Genişletmek için tıkla ... Denedim hocam eski sürüm açıyor fakat kullanılmıyor yeni sürüm de ise hiç açmıyor baya kişi muzdarip bu durumdan
Şeyhmus Yüce Site Yöneticisi Yönetici Admin Katılım 27 Ocak 2007 Mesajlar 7,924 Puanları 683 Konum Antalya Web sitesi www.sosyalbilgiler.biz 5 Eki 2024 #19 hoksi' Alıntı: Denedim hocam eski sürüm açıyor fakat kullanılmıyor yeni sürüm de ise hiç açmıyor baya kişi muzdarip bu durumdan Genişletmek için tıkla ... Hocam özelden size yetkili arkadaşın telefonun bilgilerini atiyorum.
hoksi' Alıntı: Denedim hocam eski sürüm açıyor fakat kullanılmıyor yeni sürüm de ise hiç açmıyor baya kişi muzdarip bu durumdan Genişletmek için tıkla ... Hocam özelden size yetkili arkadaşın telefonun bilgilerini atiyorum.
L LEVENT4352 Yeni Üye Üye Katılım 25 Mar 2010 Mesajlar 3 Puanları 3 Yaş 125 Konum ankara 6 Eki 2024 #20 Sosyografik kitabı dijital olarak paylaşıma açılmayacak mi?