BTS JAMJAM NAZLI JAM JAMİN PERİSİİ Üye Katılım 30 Mar 2021 Mesajlar 18 Puanları 23 Konum İzmirr 31 Mar 2021 #646 Eda Ece korkmaz' Alıntı: Nasıl bir açıklama? Genişletmek için tıkla ... Yani instegramdan hesabın yazmişsin ya
Eda Ece korkmaz' Alıntı: Nasıl bir açıklama? Genişletmek için tıkla ... Yani instegramdan hesabın yazmişsin ya
Eda Ece korkmaz Kendini çok zeki sanan arkdaş (evet evet sen) Üye Katılım 2 Mar 2021 Mesajlar 248 Puanları 63 Konum Antalya 31 Mar 2021 #647 BTS JAMJAM NAZLI' Alıntı: Yani instegramdan hesabın yazmişsin ya Genişletmek için tıkla ... Kötü mü olmuş eğer kötüyse değişiticemde
BTS JAMJAM NAZLI' Alıntı: Yani instegramdan hesabın yazmişsin ya Genişletmek için tıkla ... Kötü mü olmuş eğer kötüyse değişiticemde
Endless If you want love others,you must love yourself Üye Katılım 16 Eki 2020 Mesajlar 224 Puanları 63 Yaş 15 Konum Manisa 31 Mar 2021 #648 BTS JAMJAM NAZLI' Alıntı: Aslında bakarsan onlar iyi gibiler hiç konuşmadık ama herkese ters ters cevap veriyorsun eğer bi sıkıntın varsa söylee Genişletmek için tıkla ... ben kavgacı bi insan değilim sadece mirayın bana ters cevap vermesi kötü sözler söylemesi selam desem bile kavga çıkartması sinirimi bozuyor
BTS JAMJAM NAZLI' Alıntı: Aslında bakarsan onlar iyi gibiler hiç konuşmadık ama herkese ters ters cevap veriyorsun eğer bi sıkıntın varsa söylee Genişletmek için tıkla ... ben kavgacı bi insan değilim sadece mirayın bana ters cevap vermesi kötü sözler söylemesi selam desem bile kavga çıkartması sinirimi bozuyor
BTS JAMJAM NAZLI JAM JAMİN PERİSİİ Üye Katılım 30 Mar 2021 Mesajlar 18 Puanları 23 Konum İzmirr 31 Mar 2021 #649 Eda Ece korkmaz' Alıntı: Kötü mü olmuş eğer kötüyse değişiticemde Genişletmek için tıkla ... Ya yok yazmişsin ya buraya ordan buldum hesabi
Eda Ece korkmaz' Alıntı: Kötü mü olmuş eğer kötüyse değişiticemde Genişletmek için tıkla ... Ya yok yazmişsin ya buraya ordan buldum hesabi
BTS JAMJAM NAZLI JAM JAMİN PERİSİİ Üye Katılım 30 Mar 2021 Mesajlar 18 Puanları 23 Konum İzmirr 31 Mar 2021 #650 Açıklama çok güzel