Esma miray •MİRAY• Üye Katılım 10 Şub 2021 Mesajlar 56 Puanları 38 Yaş 15 Konum Olduğum yer 31 Mar 2021 #641 BTS JAMJAM NAZLI' Alıntı: MİRAY daha dikkatli ol insanların kalbi kırılabilir Genişletmek için tıkla ... HAKLISIN AMA ONLAR GİBİ DAVRANİYORUM KENDİLERİNİ BİLSİNLER DİYE!
BTS JAMJAM NAZLI' Alıntı: MİRAY daha dikkatli ol insanların kalbi kırılabilir Genişletmek için tıkla ... HAKLISIN AMA ONLAR GİBİ DAVRANİYORUM KENDİLERİNİ BİLSİNLER DİYE!
BTS JAMJAM NAZLI JAM JAMİN PERİSİİ Üye Katılım 30 Mar 2021 Mesajlar 18 Puanları 23 Konum İzmirr 31 Mar 2021 #642 Eda Ece korkmaz' Alıntı: Evet ne oldu yaaaa Genişletmek için tıkla ... Sordum açıklamada yazinca
Eda Ece korkmaz Kendini çok zeki sanan arkdaş (evet evet sen) Üye Katılım 2 Mar 2021 Mesajlar 248 Puanları 63 Konum Antalya 31 Mar 2021 #643 BTS JAMJAM NAZLI' Alıntı: Sordum açıklamada yazinca Genişletmek için tıkla ... Nasıl bir açıklama?
BTS JAMJAM NAZLI JAM JAMİN PERİSİİ Üye Katılım 30 Mar 2021 Mesajlar 18 Puanları 23 Konum İzmirr 31 Mar 2021 #644 Esma miray' Alıntı: HAKLISIN AMA ONLAR GİBİ DAVRANİYORUM KENDİLERİNİ BİLSİNLER DİYE! Genişletmek için tıkla ... Aslında bakarsan onlar iyi gibiler hiç konuşmadık ama herkese ters ters cevap veriyorsun eğer bi sıkıntın varsa söylee
Esma miray' Alıntı: HAKLISIN AMA ONLAR GİBİ DAVRANİYORUM KENDİLERİNİ BİLSİNLER DİYE! Genişletmek için tıkla ... Aslında bakarsan onlar iyi gibiler hiç konuşmadık ama herkese ters ters cevap veriyorsun eğer bi sıkıntın varsa söylee
Eda Ece korkmaz Kendini çok zeki sanan arkdaş (evet evet sen) Üye Katılım 2 Mar 2021 Mesajlar 248 Puanları 63 Konum Antalya 31 Mar 2021 #645 Eda Ece korkmaz' Alıntı: Nasıl bir açıklama? Genişletmek için tıkla ... Kötü mü olmuş kiii