Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Son aktivite
Kayıt ol
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Ara
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Arama sonuçlarınız
İNKILAP TARİHİ 8.Sınıf ilk dönem II.sınavı ( Yeni sistem -kısa cevaplı-resimli- ) Bir batu klasiği......
İNKILAP TARİHİ VE ATÜRKÇÜLÜK 8.SINIF I.DÖNEM II. SINAVIM ( Yeni sistem -kısa cevaplı-resimli- ) Bir batu klasiği......
batu
Konu
18 Ara 2023
Cevaplar: 4
Forum:
8. Sınıf 1. Dönem 2. Yazılı Sınavları
7. Sınıf
Sosyal Bilgiler 7.Sınıf ilk dönem II.sınavı ( Yeni sistem -kısa cevaplı-resimli- ) Bir batu klasiği......
Sosyal Bilgiler 7.Sınıf ilk dönem II.sınavı ( Yeni sistem -kısa cevaplı-resimli- ) Bir batu klasiği......
batu
Konu
18 Ara 2023
sosyal bi̇lgi̇ler
Cevaplar: 3
Forum:
7. Sınıf 1. Dönem 2. Yazılı Sınavları
5. Sınıf
Sosyal Bilgiler 5.Sınıf ilk dönem II.sınavı ( Yeni sistem -kısa cevaplı-resimli- ) Bir batu klasiği......
Sosyal Bilgiler 5.Sınıf ilk dönem II.sınavı ( Yeni sistem -kısa cevaplı-resimli- ) Bir batu klasiği......
batu
Konu
18 Ara 2023
batu
sosyal bi̇lgi̇ler
Cevaplar: 2
Forum:
5. Sınıf 1. Dönem 2. Yazılı
inkılap Tarihi ve Atatürkçülük 8.Sınıf ilk dönem I.sınavı ( Yeni sistem -kısa cevaplı-resimli- ) Bir batu klasiği......
İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük 8.Sınıf ilk dönem I.sınavı ( Yeni sistem -kısa cevaplı-resimli- ) Bir batu klasiği......
batu
Konu
23 Eki 2023
Cevaplar: 0
Forum:
8. Sınıf 1. Dönem 1. Yazılı Sınavları
Sosyal Bilgiler 7.Sınıf ilk dönem I.sınavı ( Yeni sistem -kısa cevaplı-resimli- ) Bir batu klasiği......
Sosyal Bilgiler 7.Sınıf ilk dönem I.sınavı ( Yeni sistem -kısa cevaplı-resimli- ) Bir batu klasiği......
batu
Konu
23 Eki 2023
Cevaplar: 3
Forum:
7. Sınıf 1. Dönem 1. Yazılı Sınavları
Sosyal Bilgiler 6.Sınıf ilk dönem I.sınavı ( Yeni sistem -kısa cevaplı-resimli- ) Bir batu klasiği......
Sosyal Bilgiler 6.Sınıf ilk dönem I.sınavı ( Yeni sistem -kısa cevaplı-resimli- ) Bir batu klasiği......
batu
Konu
23 Eki 2023
batu
Cevaplar: 5
Forum:
6. Sınıf 1. Dönem 1. Yazılı Sınavları
Sosyal Bilgiler 5.Sınıf ilk dönem I.sınavı ( Yeni sistem -kısa cevaplı-resimli- ) Bir batu klasiği......
Sosyal Bilgiler 5.Sınıf ilk dönem I.sınavı ( Yeni sistem -kısa cevaplı-resimli- ) Bir batu klasiği......
batu
Konu
23 Eki 2023
Cevaplar: 4
Forum:
5. Sınıf 1. Dönem 1. Yazılı
10 KASIM ÖĞRETMEN KONUŞMASI
ARKADAŞLAR KENDİM YAZDIM,TASARLADIM,FARKLI ,ÖĞRETİCİ OLSUN İSTEDİM....BİR BATU KLASİĞİ...........................
batu
Konu
5 Kas 2019
10 kasım
atatürk
konuşma
Cevaplar: 0
Forum:
10 Kasım Atatürk'ü Anma
Yazılı
7 2 d 2yaz
cevap anahtarı yok mu
batu
Posta #7
9 May 2019
Forum:
7. Sınıf 2. Dönem 2. Yazılı Sınavları
2 Teknolojiyle Gelen Değişim
arsiv sorunu var diyo acmıo tekrar yüklerseniz sevinirim.. simdiden Teşekkürler ederiz..
batu
Posta #14
12 Şub 2014
Forum:
Gerçekleşen Düşler
Osmanlı dönemine ait 1071-1453 yılında olmuş siyasal mücadeleler
Osmanlı Dönemine Ait 1071-1453 Yılında Olmuş Siyasal Mücadeleler çok çok teşekkürler
batu
Posta #18
1 Kas 2008
Forum:
Öğrenci Performans Görevi Paylaşım Alanı
Tarih Şeridi
şeridi göremiyorum neden 8)
batu
Posta #5
1 Kas 2008
Forum:
Öğrenci Performans Görevi Paylaşım Alanı
2008 Semıner Çalışması(anoloji -zihin Haritası)
sağol
batu
Posta #3
3 Eyl 2008
Forum:
Seminer Çalışmaları
Belgesel: Terör Sevgiyle Yenilir
Belgesel: Terör Sevgiyle Yenilir sağol
batu
Posta #2
16 Mar 2008
Forum: