Arama sonuçlarınız

1. M.petek_03

6. Sınıf Sosyal Bilgiler Açık Uçlu 2. Dönem 2. Yazılı Sınavı ve Cevap Anahtarı

Açık uçlu sınav örneklerini aşağıdaki dosyadan indirebilirsiniz. Ayrıca SosyalKampüs instagram sayfamızı takip edebilirsiniz. NOT: Sınav MEB 5. Senaryoya uygun şekilde hazırlanmıştır.
  2. M.petek_03

5. Sınıf Sosyal Bilgiler Açık Uçlu 2. Dönem 2. Yazılı Sınavı ve Cevap Anahtarı

Açık uçlu sınav örneklerini aşağıdaki dosyadan indirebilirsiniz. Ayrıca SosyalKampüs instagram sayfamızı takip edebilirsiniz.
  3. M.petek_03

7. Sınıf Sosyal Bilgiler Açık Uçlu 2. Dönem 2. Yazılı Sınavı ve Cevap Anahtarı

Açık uçlu sınav örneklerini aşağıdaki dosyadan indirebilirsiniz. Ayrıca SosyalKampüs instagram sayfamızı takip edebilirsiniz. NOT: Sınav MEB 4. Senaryoya uygun şekilde hazırlanmıştır
  4. M.petek_03

T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük 2. Dönem 2. Yazılı Sınavı ve Cevap Anahtarı

Açık uçlu sınav örneklerini aşağıdaki dosyadan indirebilirsiniz. Ayrıca SosyalKampüs instagram sayfamızı takip edebilirsiniz.
  5. M.petek_03

PDF Konu Konu MEB Örnek Soruları: Ekonomi ve Sağlık Alanında Yapılan İnkılaplar

Değerli arkadaşlar; MEB Örnek Soruları ve LGS’de Çıkan Soruları derleyerek “Konu Konu MEB Örnek Soruları” çalışmasını hazırladım. Böylece o haftadaki kazanımla ilgili tüm soruları tek seferde görmüş olacak öğrencilerimiz. Haftalık Kazanım Deneme Sınavı olarak da kullanabilirsiniz. Faydalı olsun...
  6. M.petek_03

Ders Notu Sorunların Çözümünde Kurumlar Ders Notu

Sosyal Bilgiler alanındaki değişimleri yakından takip ederek yeni müfredat ile tamamen uyumlu “Yeni Nesil Ders Notları” çalışmasını tüm zümrelerimizin kullanması için hazırlamaya çalıştım. Büyük bir mutlulukla paylaştığım tüm dokümanların sizlere ve öğrencilerimize faydalı olmasını dilerim...
  7. M.petek_03

PDF Konu Konu MEB Örnek Soruları: Eğitim-Kültür ve Toplumsal Alanda Yapılan İnkılaplar

Değerli arkadaşlar; MEB Örnek Soruları ve LGS’de Çıkan Soruları derleyerek “Konu Konu MEB Örnek Soruları” çalışmasını hazırladım. Böylece o haftadaki kazanımla ilgili tüm soruları tek seferde görmüş olacak öğrencilerimiz. Haftalık Kazanım Deneme Sınavı olarak da kullanabilirsiniz. Faydalı olsun...
  8. M.petek_03

5. Sınıf Açık Uçlu 2. Dönem 1. Yazılı Sınavı ve Cevap Anahtarı (Yeni Müfredat)

9. M.petek_03

8. Sınıf (İnkılap Tarihi) Açık Uçlu 2. Dönem 1. Yazılı Sınavı ve Cevap Anahtarı

10. M.petek_03

6. Sınıf Açık Uçlu 2. Dönem 1. Yazılı Sınavı ve Cevap Anahtarı (MEB-3. Senaryo)

11. M.petek_03

7. Sınıf Açık Uçlu 2. Dönem 1. Yazılı Sınavı ve Cevap Anahtarı (MEB-3. Senaryo)

12. M.petek_03

Ders Notu Temel Haklarımız ve Sorumluluklarımız Ders Notu

Sosyal Bilgiler alanındaki değişimleri yakından takip ederek yeni müfredat ile tamamen uyumlu “Yeni Nesil Ders Notları” çalışmasını tüm zümrelerimizin kullanması için hazırlamaya çalıştım. Büyük bir mutlulukla paylaştığım tüm dokümanların sizlere ve öğrencilerimize faydalı olmasını dilerim...
  13. M.petek_03

PDF Konu Konu MEB Örnek Soruları: Siyasi Alanda Yapılan İnkılaplar

14. M.petek_03

Ders Notu Etkin Vatandaşın Özellikleri Konu Özeti

Sosyal Bilgiler alanındaki değişimleri yakından takip ederek yeni müfredat ile tamamen uyumlu “Yeni Nesil Ders Notları” çalışmasını tüm zümrelerimizin kullanması için hazırladım. Büyük bir mutlulukla paylaştığımız tüm dokümanlarımızın sizlere ve öğrencilerimize faydalı olmasını dilerim. Ayrıca...
  15. M.petek_03

Sınavda Çıkmış Sorular Bursluluk Sınav Soruları (5. Sınıf Yeni Müfredat ile Uyumlu)

Değerli zümrelerim; aşağıdaki çalışmada daha önce çıkmış 5. Sınıf Bursluluk Sınavı sorularından Yeni Müfredat Öğrenme Çıktıları ile uyumlu olanları derlemeye çalıştım. Cevap anahtarı dokümanın sonundadır. Faydalı olmasını diliyorum...
  16. M.petek_03

PDF Konu Konu MEB Örnek Soruları: Lozan Barış Ant. (SosyalKampüs)

17. M.petek_03

PDF Konu Konu MEB Örnek Soruları: Atatürk İlkeleri (SosyalKampüs)

18. M.petek_03

Ders Notu Demokrasi ve Cumhuriyetin Temel Nitelikleri Konu Özeti

Sosyal Bilgiler alanındaki değişimleri yakından takip ederek yeni müfredat ile tamamen uyumlu “Yeni Nesil Ders Notları” çalışmasını tüm zümrelerimizin kullanması için hazırladım. Büyük bir mutlulukla paylaştığımız tüm dokümanlarımızın sizlere ve öğrencilerimize faydalı olmasını dilerim. Ayrıca...
  19. M.petek_03

Ders Notu LGS Poster Notlar: Doğu, Güney ve Batı Cephesi

T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük dersi kapsamında hazırlanan "POSTER NOTLAR" çalışmasını PDF formatında indirebilirsiniz.
  20. M.petek_03

T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük SosyalKampüs_I. Dönem LGS Deneme Sınavı Paketi (5 Adet)

Değerli arkadaşlar; T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük dersi kapsamında hazırlanan sınav formatına çok yakın deneme sınavları çalışmasını PDF formatında indirebilirsiniz. (Cevap Anahtarı son dosyadadır.)
Geri