• Benim Hocam Ortaokul Videoları

Arama sonuçlarınız

1. erkanisanmaz

Ders Notu 5. Sınıf 6. Öğrenme Alanı Özeti

Hatice Yılmazer hocamızın öğrenim çıktısı bazlı hazırladığı ders notlarının birleştirilerek öğrenme alanı özetine çevrilmiş halidir. hem pdf hem de word halleri yüklenmiştir.
  2. erkanisanmaz

Video İlimizdeki Ekonomik Faaliyetler - Video Anlatım

"Ekonomik faaliyet nedir?" sorusuna en net cevabı bu videoda bulacaksınız! Sınavlara hazırlananlar veya çevresini daha iyi anlamak isteyenler için hazırladığımız bu rehberde; tarımdan sanayiye, hizmetten teknolojiye kadar tüm sektörleri özetledik. 📖 Neler Öğreneceksiniz? Ekonomik...
  3. erkanisanmaz

Ders Notu 5. Sınıf 5. Öğrenme Alanı Özeti

Hatice Yılmazer hocamızın öğrenim çıktısı bazlı hazırladığı ders notlarının birleştirilerek öğrenme alanı özetine çevrilmiş halidir. hem pdf hem de word halleri yüklenmiştir.
  4. erkanisanmaz

Oyun Bilgi Çarkı Oyunu: 553 Yaşadığım İldeki Ekonomik Faaliyetler

5.5.3. Yaşadığım İldeki Ekonomik Faaliyetler Bilgi Çarkı oyunu. Sosyal Bilgiler dersi kazanımlarına uygun, ücretsiz ve eğlenceli eğitim materyali. Bilgi Çarkı Oyunu: 553 Yaşadığım İldeki Ekonomik Faaliyetler
  5. erkanisanmaz

Oyun Kapışma Oyunu: 553 Yaşadığım İldeki Ekonomik Faaliyetler

Sosyal Bilgiler dersi 5.5.3. kazanımı için interaktif Kapışma Oyunu. İlimizdeki ekonomik faaliyetleri sınıf içi rekabetle öğreten eğlenceli eğitim materyali. Kapışma Oyunu: 553 Yaşadığım İldeki Ekonomik Faaliyetler
  6. erkanisanmaz

Oyun Bilgi Çarkı Oyunu: 552 Bütçemi Planlıyorum

Sosyal Bilgiler derslerinizi canlandırın! 5.5.2. kazanımı olan Bütçemi Planlıyorum konusuyla uyumlu, sınıfta veya EBA'da kullanabileceğiniz etkileşimli Bilgi Çarkı oyunu sosyalbilgiler.biz'de. Materyali incelemek ve oynamak için tıklayın. Bilgi Çarkı Oyunu: 552 Bütçemi Planlıyorum
  7. erkanisanmaz

Oyun Kapışma Oyunu: 552 Bütçemi Planlıyorum

"Kapışma Oyunu", "Bütçemi Planlıyorum", "5. Sınıf", "Sosyal Bilgiler" ve "etkileşimli oyun" Kapışma Oyunu: 552 Bütçemi Planlıyorum
  8. erkanisanmaz

PDF LGS Sözel Alan İçin Dev Kaynak Yayında!

LGS 2026 yolculuğunda öğrencilerin en büyük yardımcısı olacak "LGS Sözel Bölüm Çalışma Kitabı" erişime açıldı! Milli Eğitim Bakanlığı (EBA) tarafından hazırlanan bu güncel kaynak, sınav stratejilerini belirlemek ve sözel derslerde tam isabet sağlamak isteyenler için rehber niteliğinde. 🎯 Bu...
  9. erkanisanmaz

Video Bütçemi Planlıyorum - Video Anlatım

Bütçemi Planlıyorum: İhtiyaç mı, İstek mi? | Finansal Okuryazarlık Bu videomuzda, okulda pek öğretilmeyen ama geleceğimizi kökten değiştirecek finansal kurallara göz atıyoruz. "Bütçemi Planlıyorum" diyerek yola çıkıyor; paranın patronu olmanın yollarını keşfediyoruz. Bu Videoda Neler...
  10. erkanisanmaz

Oyun Bilgi Çarkı Oyunu: 551 Kaynaklarımızın Verimli Kullanımı

5. Sınıf Sosyal Bilgiler dersi "Kaynaklarımızın Verimli Kullanımı" konusu için hazırlanan etkileşimli Bilgi Çarkı oyunuyla öğrenmeyi eğlenceli hale getirin. Doğal kaynaklar ve tasarruf bilincini pekiştirmek için hemen oynamaya başlayın! Bilgi Çarkı Oyunu: 551 Kaynaklarımızın Verimli Kullanımı
  11. erkanisanmaz

Oyun Kapışma Oyunu: 551 Kaynaklarımızın Verimli Kullanımı

Sosyal Bilgiler dersini oyunla keşfedin! 5. sınıf kaynak verimliliği ve tasarruf konusuna özel Kapışma Oyunu ile sınıf içi rekabeti artırın. Akıllı tahta uyumlu, eğlenceli ve eğitici dijital içerik için hemen tıklayın. Kapışma Oyunu: 551 Kaynaklarımızın Verimli Kullanımı
  12. erkanisanmaz

Oyun Kapışma Oyunu: Sorunların Çözümünde Başvurabileceğimiz Kurumlar

Sosyalbilgiler.biz sitesindeki "Sorunların Çözümünde Başvurabileceğimiz Kurumlar" konulu Kapışma Oyunu için hem öğrencileri hem de öğretmenleri cezbedecek, SEO uyumlu ve açıklayıcı bir metin hazırladım. 🎮 Sosyal Bilgiler Kapışma Oyunu: Sorunların Çözümünde Başvurabileceğimiz Kurumlar Sınıf...
  13. erkanisanmaz

Oyun Bilgi Çarkı Oyunu: Sorunların Çözümünde Başvurabileceğimiz Kurumlar

"Sorunların çözümünde hangi kurumlara başvurulur? Bilgi Çarkı oyunu ile hem eğlenin hem de Sosyal Bilgiler bilginizi test edin. 5. Sınıf müfredatına uygun interaktif eğitim içeriği!" https://www.sosyalbilgiler.biz/bilgi-carki-oyunu-544-sorunlarin-cozumunde-basvurabilecegimiz-kurumlar.html
  14. erkanisanmaz

Ders Notu 6. Sınıf 5. Öğrenme Alanı Ders Notu

ÜLKEMİZİN KAYNAKLARI VE EKONOMİK FAALİYETLER Doğal kaynaklar, doğada kendiliğinden bulunan, insanlar tarafından üretilmeyen ancak insanların ihtiyaçlarını karşılamak için kullanılan kaynaklardır. İnsanların yaşamlarını devam ettirmek veya gelir elde etmek için yaptıkları işlerin tamamına ise...
  15. erkanisanmaz

Video Kaynakların Verimli Kullanımı - Video Anlatım

Doğal kaynaklarımızın sınırsız olmadığını biliyor muydunuz? Gezegenimiz adeta bir "banka hesabı" gibi çalışıyor; bazı kalemler sürekli yenilenirken, bazılarını harcadığımızda geri gelmiyor. 📉 Bu videoda şunları öğreneceksiniz: ✅ Toprak, su ve ormanların hayatımızdaki kritik önemi. ✅ Fosil...
  16. erkanisanmaz

Online Sunu 653 Tasarlanan Bir Ürünün Yatırım ve Pazarlama Süreci Online Sunu

"Tasarlanan Bir Ürünün Yatırım ve Pazarlama Süreci" başlıklı bu kapsamlı online sunum, bir fikrin nasıl somut bir ürüne dönüştüğünü ve pazarla buluştuğunu adım adım anlatıyor. Sunu İçeriğinde Neler Var? Fikir Aşaması: Bir ürünün tasarım süreci ve pazar araştırması. Yatırım ve Sermaye: Üretim...
Geri