• Benim Hocam Ortaokul Videoları

Arama sonuçlarınız

1. SYLAR

Mesleki Çalışmalar 2009

Hocam bunu idareye  vereceğiz,  Bizden istenen   bu,  ama   isterlerse  eğer, öğrencilerin hazırlamış olduğu  örnek  bir  proje  ve  performansı da  teslim  etmemiz  beklenebilir,(1)  ama  ben tüm performans ve projeleri,   İlköğretim kurumları yönetmeliğindeki değişikliğe  binaen...
  2. SYLAR

Mesleki Çalışmalar 2009

Değerli  meslektaşlarım  2009 mesleki  çalışmalarıyla ilgili,  alıntı!-çalıntı -doğaçlama  yaparak  ortaya  karışık  bir  taslak  çıkardım,  inşallah  işinize  yarar,   ödevi  hazırlarken  değişik  kaynaklardan yararlandım,  ismini  bilmediğim  bu  arkadaşlara  çok  teşekkür  ederim,  yine...
  3. SYLAR

Kavram Haritası Tekniği

Değerli meslektaşlarım, Kavram haritası tekniği ile ilgili olarak internetten derlediğim, 5 dosya. Sahiplerine çok teşekkür ederim. Basitten karmaşığa  kavram haritalarını  anlatıyorlar, yani un, yağ, şeker  hepsi var, helva yapmak size kalmış, iyi çalışmalar  dilerim. Değerli zümrelerim...
  4. SYLAR

Tehcir Konusunda Ermeni Başbakanın Görüşleri-mutlaka Okuyun-

Ovannes Kaçaznuni bugünkü topraklarında kurulan Ermenistan Cumhuriyeti’nin ilk Başbakanı. Kendi Başbakanları Tehcir hakkında ne diyor, Dikkatli okuyun lütfen.
  5. SYLAR

Tehcir Soykırım Anlamı Taşır Mı ?

Barışı sabote ettik Türklere karşı ayaklandık. Barışı sabote etmek için savaştık bile. Artık hepimiz Türklerin düşmanı olan İtilaf Devletleri’nin kampındaydık. Türkiye’den “denizden denize Ermenistan” talep etmekteydik. İtilaf Devletleri’nin ordularını Türkiye’ye göndermeleri ve...
  6. SYLAR

Uçan Penguenler Bbc Belgeseli.

BBC nin Güney yarımkürede Şahit olduğu Dünyayı şaşırtan olay, Penguenler uçuyor, haberin aslı sonra anlaşılıyor, BBC 1 Nisan şakası yapmış, Dünyayı şakaladığı reklam aşağıda, siz de öğrencilerinize şaka yapabilirsiniz. Haydi Türkiyem elele, Tüm Öğrencilerimize bu reklamı izletip...
  7. SYLAR

Flash Bellekler İçin Minik Virüs Temizleyici

Bazen  Flash Belleğinizi kullanamazsınız, virüs tehlikesi nedeniyle, güvenlik gerekçesiyle  bilgisayarınız  onu  açmayacaktır. Bu   minicik proğramı   masaüstünüzden eksik etmeyin,  Flash belleğiniz  açılmadığı zamanlarda, Sil   adlı proğramı  tıklayın ve  biraz   bekleyin,   proğram,  işi...
  8. SYLAR

Karne İçin Güzel Sözler

Karne İçin Güzel Sözler Gönderebilir Misiniz Adam olmak için okumak şarttır, başka yolu yoktur. Ali Rıza Efendi Türk Çocuğu zekisin, zekanı unut, daima çalışkan ol M. Kemal Atatürk Ben çalışırken dinlenirim, dinlenirken çalışırım. Balcaz...
  9. SYLAR

Göktürk Alfabesi, Uygur Alfabesi Ve Onlarca Daha Alfabe

Dosyalar  alıntıdır, Herkese  iyi  çalışmalar  dilerim.
  10. SYLAR

Tehcir Konusunda Ermeni Başbakanın Görüşleri-mutlaka Okuyun-

Kaçaznuni bu raporunda Ermeniler olarak çok ciddi hata yaptıklarını ve Türkler’in tehcir kararında çok haklı olduklarını açıklıyor. Kim bu Kaçaznuni? Ovannes Kaçaznuni bugünkü topraklarında kurulan Ermenistan Cumhuriyeti’nin ilk Başbakanı. Dönemin Osmanlı İmparatorluğu ile çete...
  11. SYLAR

İnternette Vitamin Var

Değerli meslektaşlarım, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle, Milli Eğitime Bağlı okullarda şu adresten üye olarak Vitamin i ücretsiz kullanabilirsiniz, Kayıt için Meb e bağlı bir okulda kayıt işlemini yapmalısınız, sonra, istediğiniz her yerden Vitamin i ücretsiz...
  12. SYLAR

Bunu Biliyor Musunuz?

Değerli arkadaşlarım, Pekçok meslektaşımız  biliyordur,  ben görmemiş olanlar  için tekrarlayayım,  http://www.meb.gov.tr/     de,    sol alt tarafta  bazı linkler var,   örneğin; http://www.egitim.gov.tr/                   Bu linki tıkladığınızda  karşınıza  çıkan sayfada      Öğrenme ...
  13. SYLAR

Şerefinizle Ölemediniz Mi?(okumadan Geçmeyin)

Güzel, paylaşım için teşekkürler.
  14. SYLAR

Meraklı Gözler TRT'de

Hocam çok teşekkür ederim, sizin hazırladığınız sunular eğlendirici ve öğretici, sizin sunuları öğrencilerime izletirken, her defasında onların yanında size teşekkür ediyorum. Çok teşekkür ederim.
  15. SYLAR

Medya Okur Yazarlığı Hakkında Acil Yardıma İhtiyacım Var

Hocam bu seçmeli ders, bundan dolayı seçilirse okutulur, seçilmezse okutulmaz, sekizinci sınıflar mezun olmadan bu dersi alacaklar diye bir kural yok, güncel bir ders olduğu için, il, ilçe milli eğitim müd. bu dersin seçilmesi için okullara tavsiye ve önerilerde bulunuyorlar, bu...
  16. SYLAR

Arkadaşlar 8.sınıflarda M.o.y. Dersi Alan Varmı,

Medya okuryazarlığı dersini öğrenci ilköğretim hayatı boyunca bir defa alabilir, 6-7-8 lerde aynı müfredat kullanılacak,
  17. SYLAR

Sosyal Bilgiler Ansiklopedisi

teşekkür ederim
Geri